Eindelijk: een jeans voor mannen met gespierde benen

Stijl

Stel je quad goals maar bij! 

Onder het motto 'Never skip leg day' train je jezelf het leplazerus. Alleen loop je daardoor wel voor de rest van je leven in een iets te strakke of veel te wijde broek. Want hoe meer je traint, des te lastiger die beenkanonnen van je nog in een degelijke spijkerbroek passen. Twee Nederlandse broers waren het zat dat elke spijkerbroek-zoektocht eindigde in een teleurstelling, dus besloten zij het heft in eigen handen te nemen. 

Owners with Vitruvian Denim

Na wat pas- en meetwerk en vooral heel veel leg days, kwam een broek tot stand waar elke modebewuste krachtsporter zijn hart voor op kan halen. Onder de merknaam 'Vitruvian Apparel' is er nu eindelijk een spijkerbroek die, ondanks de wijde gaten voor je benen, toch een smalle taille ondersteunt. Het model loopt met een mooie taper naar beneden, zodat ook je kuitgains met trots aan de wereld getoond kunnen worden. 

regular style-01

>> Kleine kuiten? Er is een simpele verklaring voor >

Het geheim zit volgens de makers zowel in de pasvorm als de stofkeuze. In plaats van normale denim, is er bij deze broek voor een stretch variant gekozen. Hierdoor kun je er zelfs mee kickboxen, als we de foto's mogen geloven. We vragen ons hierdoor echt af waarom dit nog niet eerder bedacht is en tegelijkertijd buigen we diep voor deze slimme heren. 

Flexibility photo

De jeans zijn in twee modellen verkrijgbaar en worden vanaf vandaag verkocht met een mooie introductiekorting via Kickstarter. Voor één van deze welgevormde rakkers betaal je 79 euro per stuk. 

Nu snel weer naar de sportschool om benen te trainen, want nu houdt niets je meer tegen - behalve spierpijn dan. 


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Het einde van een tijdperk, de eerste dag van de rest van je leven.
Buideltasjes zijn hip, maar weet welke je kiest.
Inspiratie nodig voor een nieuw kapsel? Met deze 5 kapsels zit je altijd goed.