Stijl

Als man kom je weg met zichtbare littekens. Ze laten zien dat je een interessant leven leidt en risico’s hebt genomen. Maar wratten? Daaraan, en aan een hele trits aan andere fysieke imperfecties, kleven geen stoere verhalen. En er is geen man die zegt: ‘Die pigmentvlekken heb ik te danken aan 20 jaar geen zonnebrandcrème smeren. Cool hè?’ Nu kun je heel wat tijd en geld uitgeven aan een dermatoloog die je huid opknapt. Maar een kerel met ballen – met líttekens – doet wat hij moet doen om zelf af te rekenen met die rotwratten.
Kom van je gele tanden af zonder dure producten.
Bergamot is in vrijwel elke nieuwe citrusgeur van dit seizoen te vinden. Maar eh, wat is het eigenlijk?
In de zomer is een ingewikkeld kapsel niet handig. Met warme temperaturen op komst is het slim om alvast een zomers kapsel te kiezen, waar je de rest van de zomer haast geen omkijken meer naar hebt.
Het moeilijkste gedeelte heb je al gehad als je op date gaat, namelijk de ballen verzamelen om haar uberhaupt mee te vragen. Laat de stress van wat je aan zou moeten dus niet de overhand krijgen op deze avond. Wij helpen je zoeken naar een outfit waar je eigenlijk nooit de fout mee in kan gaan.
Wij ontdekten 10 manieren voor een mooie, volle bos met haar waar vrouwen maar al te graag doorheen glijden.