Je wilt fit zijn voor de zomer? Dan is dit je handleiding

Lifestyle

Mocht je nog wat fitspiration zoeken, dan is dit ons antwoord.

180 pagina’s aan trainingen, afvaltips, snelle, slanke en slimme recepten en een heleboel inspiratie voor jou om fitter te worden dan ooit. Dat is wat onze Ultimate Training Guide is.

Welke doelen je ook hebt: deze gids helpt je beter, slimmer en sneller te trainen. Jij wilt eindelijk dat sixpack? Indrukwekkende biceps? Een betere conditie? Wat je doel ook is, de Training Guide kan je helpen om de beste versie van jezelf te worden. Uiteraard hoort daar ook een voedingsplan bij om je #gains te ondersteunen, daarom staat de Guide ook vol met makkelijke, eiwitrijke recepten voor je spieren. (En ja, door hoort ook een cheatmeal bij op z’n tijd!).

Ben jij al klaar voor de zomer? Met de Ultimate Training Guide wel. Je bestelt 'm hier, en is tot 25 augustus verkrijgbaar in de winkel €7,99. Heb jij ‘m al? Laat het ons zien! Gebruik #MHtrainingguide op Instagram en laat zien welke inspiratie jij uit de gids hebt gehaald. Zo maak je kans op een jaarabonnement op Men's Health!

cover
Wij brachten een bezoekje aan Melvin Schol, de 26-jarige jiujitsu’er en oud-judoka die volgend weekend z’n titel gaat verdedigen op de World Games in Polen.
Vakantie in eigen land, zonder het gevoel van vakantie in eigen land.
Voor Chester Bennington, zanger van Linkin Park, kwam alle hulp te laat. Wees dit voor.
Het mosselseizoen is weer begonnen! Dat betekent dat ongeveer elk zichzelf respecterende supermarkt de schelpdieren in de bonus gooit, en jij waarschijnlijk al een aantal pogingen hebt gedaan om de kleine rakkers te perfectioneren naar grootmoeders recept.