Lifestyle

Nog nooit was hij zo fit en hij knalde bijkans van onze novembercover. Sporten deed Waldemar Torenstra altijd al, maar voor de rol van K1-vechter in de zelfbedachte BNN-serie ‘Vechtershart’ trainde hij net zolang tot hij een vechtsporter wérd en werkte zich naar bijna 100 kilo droge massa. Dat is nog eens in de huid kruipen van je personage. Arie Boomsma interviewde hem en fotograaf Stef Nagel schoot een schitterende reportage.
Op 4 december vindt er, na afwezigheid van vijf jaar, weer een groot kickboksgala plaats in Amsterdam. En niet zomaar eentje, maar GLORY 26 in de RAI, waar onder anderen wereldkampioenen Rico Verhoeven en Nieky Holzken hun titels verdedigen. De avond ervoor organiseert De Balie in Amsterdam een discussieavond over de vechtsport plaats: ‘Osu – Een ode aan de vechtsport’.
Bij een eerste ontmoeting zorg je dat je zoveel mogelijk informatie over de dame in kwestie vergaart. Onze tip: check of ze whisky drinkt.
Het dorpje Warstein in Sauerland is natuurlijk bekend om Warsteiner. Bier dat al sinds 1753 wordt gebrouwen. Dit gebeurt nog altijd volgens de eeuwenoude tradities van het Reinheitsgebot (1516) in één van de modernste brouwerijen van Europa. Het merk gaat dus met de tijd mee en lanceerde onlangs de zesdelige ‘Do it right’ documentairereeks.
Naar verluidt is 'emoji' de snelst groeiende taal ooit zijn. Zorg dus dat je emoji's niet verkeerd opvat en gebruikt.
Een spannend kickboksdrama met Waldemar Torenstra in de hoofdrol!