Gezondheid

Zes manieren om af te vallen tijdens je nachtrust. Nice. 
Afvallen gaat niet over één nacht ijs, maar het hoeft ook je leven niet compleet op te slokken. Er zijn gemakkelijkere manieren om gewicht te verliezen dan altijd maar calorieën tellen, letten op alles wat je slokdarm passeert en met een grote boog om restaurants heen lopen. Hieronder vind je 8 tips die je helpen met afslanken, zodat je je vetrollen voorgoed vaarwel kan zeggen.
Mislukken je pogingen om strak te worden keer op keer? 
Meestal zijn nagelproblemen onschuldig, maar soms duiden ze op grotere problemen. Wil je je nagels gewoon eens goed laten verzorgen dan is een bezoek aan de pedicure of manicure een goed idee. Herken nagelproblemen voordat ze een ramp worden.
Ranzig feitje: fecaliën zitten overal. Waarschijnlijk was je na elk toiletbezoek netjes je handen, maar doe je dat ook als je je telefoon gebruikt hebt? Of je tandenborstel? Nee? Nou, de E. Colibacterie is ook op zat dingen te vinden die je elke dag in je klauwen krijgt. Pas vooral op de volgende 10.
Je stofwisseling is belangrijk. Waarom? Omdat een snelle stofwisseling (ook wel metabolisme) gelijk staat aan meer verbrande calorieën.