Jacob Elordi werkt harder dan ooit aan z'n lichaam (en zijn carrière)
En dat gaat hem prima af, zoals je kunt zien.
Jacob Elordi (24) stak de oceaan over om z’n geluk te beproeven in Hollywood. Dat is gelukt: hij speelt in een knaller van een serie (Euphoria) en film (The Kissing Booth) en is nog lang niet klaar. Zijn ster is rijzende en Elordi is tevreden. Soort van.
Het nieuwe jaar beginnen we overigens met een frisse dosis voedings- en trainingstips. Daarnaast zie je welke gadgets jou gaan helpen bij het behalen van jouw doelen dit jaar. Inspiratie nodig? Met de inspirerende verhalen van o.a. de wereldkampioen kickboksen kom je goed op gang.
Jacob Elordi op de cover
De laatste jaren is zijn carrière in een versnelling terecht gekomen. Dat zorgt er des te meer voor dat Jacob zijn kijk op het leven anders is geworden: 'Ik wil dezelfde 80 tot 85 jaar durende ervaring als anderen hebben. Ik wil niets missen omdat ik toevallig op een berg snoep zit.' Hij valt niet graag op en wilt een zo gewoon mogelijk leven lijden, wat erg lastig is als je speelt in de bekendste films en series van Hollywood.
Train hard, fight hard: Tyjani Beztati
Wanneer je een bijnaam als “The Wonderboy” hebt, ligt de lat hoog. Hoe mooi is het als het dan lukt om die naam eer aan te doen? Glory-wereldkampioen Tyjani Beztati (24) bestormt de lichtgewicht-divisie van de kickbokswereld en is nog lang niet klaar. 'Mijn tegenstander moet het verdienen om tegen mij te vechten.' In gesprek met Men’s Health neemt de Amsterdammer je mee op de route die hij de afgelopen jaren heeft afgelegd naar zijn wereldkampioenschap.
De crisis als kans: mentale reset
De afgelopen tijd kregen we de grootste les in veerkracht die we ooit hebben gehad. Alles werd anders, moeilijker en intenser. We snappen dat het verleidelijk is om alleen te focussen op de negatieve kanten van de coronacrisis. Het levert je echter veel meer op als je deze periode ziet als een kans tot transformatie. Sterker nog: hoogstwaarschijnlijk kom je er dan beter uit!
Fit Journey: Megafit met colitis
Vorig jaar werd Florian Kobes (35) ineens gediagnosticeerd met colitis. De chronische darmziekte was in zijn geval niet met medicijnen te onderdrukken, dus moest zijn dikke darm operatief worden verwijderd en werd er een stoma bij hem aangelegd. Hoewel hij er volgens de artsen rekening mee moest houden dat hij nooit meer op zijn oude niveau zou kunnen trainen, bewees hij al na een klein jaar het tegendeel.
Goed voorbeeld doet volgen
Elke maand vragen we een vader en zijn zoon letterlijk het hemd van hun lijf. In deze editie deden we het iets anders: we lieten Kiran (18, fitnesscoach) en zijn moeder Linda (42, vitaliteitscoach) aan het woord over hun gezamenlijke fitness- en levensdoelen.
Man en lijf
Over mannen en hun lichaamsbeeld hebben we het… nooit. Waarom eigenlijk niet? Want veel van ons blijken best wel druk te voelen om aan een bepaald mannelijk lichaamsideaal te voldoen en te presteren als "echte mannen". Wat doet dat met ons en met ons zelfbeeld?
Wat lees je nog meer in deze editie?
- Waanzin of wetenschap: een voedselintolerantietest
- Zo zorg je goed voor je hart
- Angst voor tranen, als man
- De T van tekort: test je testosteron
- Nog veel meer
Bestel 'm nu als LOS EXEMPLAAR of als ABONNEMENT. Naar de winkel sprinten kan natuurlijk ook.