Voor alle pastafanaten: een heerlijk gerecht dat je in no-time bereidt

Lekker, gemakkelijk, gezond én groen.

© Hearst Owned - Men's Health

thumbnail_Klassieke pasta pesto salade verticaal.jpg

Elke avond zelf zorgen voor een goede maaltijd, terwijl je agenda al op ontploffen staat. Na een lange werkdag heb je niet altijd zin om veel tijd kwijt te zijn aan kokkerellen. Bij deze: een heerlijke, gemakkelijke, gezonde en daarnaast plantaardige pasta pesto voor jou. Een pastagerecht dat past in ieders dieet.

Recept voor twee:

  • 180 g Looye Honingtomaten
  • 200 g fusilli pasta
  • 4 eetlepels (plantaardige) pesto
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 50 g (plantaardige) Parmezaanse kaas
  • 35 g pijnboompitjes
  • 1 handje verse basilicum
  • 1 snufje chili vlokken

Zo bereid je de pasta:

  1. Kook de pasta en laat deze afkoelen.
  2. Voeg de olijfolie en 4 eetlepels pesto toe. Naar voorkeur kan je meer pesto toevoegen.
  3. Voeg de Looye Honingtomaten toe.
  4. Bestrooi de pasta met de Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
  5. Versier het gerecht met een paar basilicumblaadjes

Tip: houd je van een klein beetje pit in de pasta? Voeg dan een snufje chili vlokken toe.

Zo simpel kan het zijn. Eet smakelijk!

Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?