Als je gewicht wilt verliezen, kan het helpen om je metabolisme een extra boost te geven. Er circuleren veel berichten op het internet met manieren om je metabolisme te verhogen. Maar niet elke manier is even effectief en sommigen zijn volledig uit hun verband gerukt.
Of je door al die workouts een mooi gespierd lichaam krijgt of papperig blijft, hangt af van de vet en brandstoffen verbrandende oven in je cellen. Goed nieuws: ook terwijl je erover leest, verbrand je calorieën. Het is tijd om de brandende waarheid over je stofwisseling onder ogen te komen.
Zonder dat je het weet heeft de voedingsindustrie jouw lichaam veranderd. Machtige bedrijven hebben je stofwisseling (of metabolisme) op zo’n manier beïnvloed dat je continu wilt eten, en alsmaar dikker en dikker wordt. Hoog tijd voor jou om wakker te worden – en in verzet te komen. Natuurlijk is het goed als je begrijpt hoe je stofwisseling inflexibel is geworden. Maar nog beter is het als je in staat bent het probleem aan te pakken. Daarbij is beweging van onschatbare waarde, maar eerst moet je je voedingspatroon op de schop gooien. Ga aan de slag met de volgende vijf tips en verhoog je stofwisseling.
Houd deze vetverbrandende voedingswetten aan, zodat die buik voorlopig niet meer terug komt. 
Deze vrucht is niet alleen gezond, hij helpt je ook bij het afvallen. 
Spicy gegrilde makreel met tamarinde bevat een zuur dat de vetopslag vermindert en je serotonineniveau verhoogt, waardoor je je na het eten van dit gerecht extra gelukkig voelt. Maken dus!