Voorkeur voor strak ondergoed

Stijl

Bijna de helft van de Nederlandse mannen draagt nog steeds een slip ondanks dat vrouwen hen liever in een strakke boxershort zien. Van alle Nederlandse mannen draagt 46% een slip (een korte onderbroek zonder pijpjes). Als het aan de vrouw ligt dan komt daar verandering in. Meer dan de helft van de vrouwen ziet een man het liefst in een strakke boxershort. Slechts een kwart van de ondervraagde Nederlandse vrouwen geeft de voorkeur aan een man in slip.

Nederlandse vrouw ziet man het liefst in strakke boxershort

De grootste afknapper voor vrouwen is een man in versleten ondergoed of een man die een string draagt.

Vrouw koopt ondergoed voor man

Uit het onderzoek van www.underwear.eu blijkt verder dat 81% van alle ondervraagde vrouwen wel eens ondergoed voor hun mannelijke partner koopt. 62% geeft aan dit regelmatig of altijd te doen. Vrouwen voelen zich verantwoordelijk voor de aanschaf van nieuw ondergoed voor hun man of partner. Wat opvalt is dat de meeste ondervraagde mannen beweren zelf hun ondergoed te kopen. Een reden van deze tegenstrijdige resultaten kan worden gezocht in dat mannen niet graag toegeven dat hun partner hun ondergoed aanschaft.

Ondergoedkeuze en uitgaan

Welk ondergoed mannen aantrekken hangt onder andere van de gelegenheid af. Bij het sporten houdt iets meer dan de helft van de mannen wel eens rekening met zijn ondergoedkeuze. En precies 50% doet dat bij het uitgaan. Gaat het om het ontmoeten van een (sex-)partner dan trekt meer dan de helft van de mannelijke respondenten zijn mooiste ondergoed aan.

Langs je kaaklijn scheren is geen goed idee. 
Niet iedereen is Harvey Specter, maar houd je reputatie hoog door deze richtlijnen op te volgen.
Gareth Bale geeft het goeie voorbeeld. 
Drie Nederlanders introduceren The Burger Jacket. 
De juiste stijl voor voor een creatieveling, snelheidsduivel of een liefhebber van klassiek. 
Voor een stijlvolle, zelfverzekerde uitstraling.