Voorkeur voor strak ondergoed

Stijl

Bijna de helft van de Nederlandse mannen draagt nog steeds een slip ondanks dat vrouwen hen liever in een strakke boxershort zien. Van alle Nederlandse mannen draagt 46% een slip (een korte onderbroek zonder pijpjes). Als het aan de vrouw ligt dan komt daar verandering in. Meer dan de helft van de vrouwen ziet een man het liefst in een strakke boxershort. Slechts een kwart van de ondervraagde Nederlandse vrouwen geeft de voorkeur aan een man in slip.

Nederlandse vrouw ziet man het liefst in strakke boxershort

De grootste afknapper voor vrouwen is een man in versleten ondergoed of een man die een string draagt.

Vrouw koopt ondergoed voor man

Uit het onderzoek van www.underwear.eu blijkt verder dat 81% van alle ondervraagde vrouwen wel eens ondergoed voor hun mannelijke partner koopt. 62% geeft aan dit regelmatig of altijd te doen. Vrouwen voelen zich verantwoordelijk voor de aanschaf van nieuw ondergoed voor hun man of partner. Wat opvalt is dat de meeste ondervraagde mannen beweren zelf hun ondergoed te kopen. Een reden van deze tegenstrijdige resultaten kan worden gezocht in dat mannen niet graag toegeven dat hun partner hun ondergoed aanschaft.

Ondergoedkeuze en uitgaan

Welk ondergoed mannen aantrekken hangt onder andere van de gelegenheid af. Bij het sporten houdt iets meer dan de helft van de mannen wel eens rekening met zijn ondergoedkeuze. En precies 50% doet dat bij het uitgaan. Gaat het om het ontmoeten van een (sex-)partner dan trekt meer dan de helft van de mannelijke respondenten zijn mooiste ondergoed aan.

Een greep uit grootmoeders huis-tuin-en-keukentips.
Je zou zelf bijna vergeten dat je ze hebt!
Tijd is schaars in deze barre jaren, en gevolg daarvan is dat je spiegel niet genoeg van jóuw tijd krijgt. Terwijl je meer winst, in keiharde centen, uit je uiterlijk kan halen.Een onderzoekje van Men’s Health bewees dat de meeste mannen van in de 30 gemiddeld nog geen 20 minuten aan hun uiterlijke presentatie besteden, inclusief scheerbeurt. Dat gaat ten koste van je presence én success. Persoonlijke verzorging heeft een directe positieve invloed op je maatschappelijke status (privé én zakelijk). Met andere woorden: alles wat je in de badkamer laat liggen, verlies je ook op de ladder. Onderzoek van de universiteit van Texas toonde zelfs aan dat de meest aantrekkelijke, goed verzorgde mannen tot maar liefst 17% méér verdienen dan hun minder gesoigneerde soortgenoten. Op een mannenleven zou dat gemiddeld zo’n 180.000 euro schelen. Een beetje investeren in personal care-producten én extra tijd voor de spiegel levert je sowieso altijd netto winst op. Bekijk de gallery voor het stappenplan om meer winst uit je uiterlijk te halen.