Pindakaas op brood. Pindakaas op banaan. Pindakaas in de eiwitshake. Pindakaas tijdens een film. Pindakaas onder je hoofdkussen. Pindakaas overal. Pindakaas, dus. Heerlijk goedje, kunnen niet zonder. Maar, je hebt je geliefde pindakaas dus al je hele leven verkeerd bewaard. We zijn allemaal debielen.

Hoe het dan wel moet? Je moet je pindakaas ondersteboven (!) bewaren. Reden(en)? De olie gaat dan door de hele pot heen, waardoor je niet elke keer lastig hoeft te doen met roeren. Plus, dan blijft er helemaal niets op de bodem plakken en kan je het meeste uit je pot halen (letterlijk en figuurlijk, ha!). Als je net zoveel van pindakaas houdt als wij, draai je die deksel volgende keer wat steviger op de pot en zet je ‘m op z’n kop terug in de kast.

Via Delish.com

Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?