Knoflookgeur aan je handen na het koken? Zo kom je ervan af

Voeding

Dit gaat het leven van elke amateur chef-de-cuisine veranderen.

De beste tips en tricks haal je van het internet, zo ook nu. Ga jij vanavond (of ooit in de toekomst) koken voor een date, maar word je al zenuwachtig van de gedachte dat je dan wel de hele avond met die knoflookgeur aan je vingers rondloopt? Inderdaad, sexy is anders – en gelukkig valt er wat aan te doen.

De grote verlossing komt in dit geval van kokosolie. Nu blijkt het vet sowieso een heilig middeltje – je kunt er de beste popcorn mee bakken, je make-up mee afhalen, je gebit mee reinigen en de beste gebakjes mee kneden – maar deze informatie is zelfs voor ons nieuw.

Ben je sceptisch en wil je niet het risico lopen dat je alsnog met sterk ruikende handen je romantische avond moet doorkomen? Wrijf dan vanavond gewoon een teentje knoflook tussen je handen. Nee, ze ruiken dan niet lekker, maar let op: pak een stuk kokosvet en smeer het over je handen heen alsof je ze wast. Vervolgens gebruik je normale zeep om je handen schoon te maken en te ontvetten. Droog ze af en… ruik eens? Niets! Bonus: je krijgt er ook nog eens hartstikke zachte handen van. Graag gedaan!

Via Gatsby.nl


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Een bacon-herstelsmoothie niet lekker? Oh, zeker wel!
Deze milkshake levert centimeters extra. Niet rondom je middel, maar rond je armen.
Het zou heel logisch zijn dat je spieren meer groeien wanneer je meer eiwitten eet, toch? Nou, zo simpel zit je lichaam niet in elkaar. Er bestaat namelijk een maximale hoeveelheid eiwitten die je lichaam kan opnemen per maaltijd.
De Grote Calorie-handleiding: Alles over calorieën, macro's, hoeveelheden en hun werking.