Keukenprins in een handomdraai

Voeding

Uit ieder onderzoek naar verleiden blijkt het: vrouwen vinden het ultiem sexy wanneer een man voor ze kookt. Last van een ingebeelde fornuisfobie? Het keukenhandboek voor de man maakt van jou een ridder - met schort.

Mannen koken anders dan vrouwen, dat wist ook jij allang. Zonder tierelantijnen. Geen getuttebol op het bord, maar no-nonsense en basic. Mannen houden van simpel, eerlijk en puur. Het ‘MH Keukenhandboek voor de man’ van Jan Peter Jansen en Patricia Wit is niet het zoveelste kookboek, maar het eerste naslagwerk dat antwoord geeft op alle praktische vragen voor achter de kachel. Het bevat alle informatie over calorieën, koolhydraten en cholesterol. Met dit boek kook je niet alleen creatief, je kookt ook zonder zorgen over diëten dankzij de masculiene recepten voor vis, vlees en vegetarisch. Het nieuwe MH-boek bevat kortom alle basiskennis die je dient te hebben om gezonder en lekkerder te koken.

Het Keukenhandboek voor de man, € 22,95. Isbn 9789400502109. Te bestellen via bol.com

Omdat echte mannen burgers eten.
Maak snelle zalige, zoetigheid waar je zorgeloos van kunt genieten – het helpt je spieren namelijk groeien.
Vaak eten we veel suiker zonder dat we het beseffen. Met deze tips voorkom je dat je teveel suiker naar binnen schuift.
Wekelijks deelt Marley Spoon een heerlijk maar eenvoudig recept, bomvol voedingsstoffen. Deze keer: Sticky kippenbouten met bieslook-koolstamppot.
 We zetten de feiten voor je op een rij om de waarheid te achterhalen.
Je hebt het je vast wel eens afgevraagd: hoe radioactief gaat mijn eten worden wanneer ik het nu opwarm in de magnetron? Het apparaat heeft een discutabele reputatie, want hoe gezond kan het zijn om je eten te bestralen? Ping!