Keukenprins in een handomdraai

Voeding

Uit ieder onderzoek naar verleiden blijkt het: vrouwen vinden het ultiem sexy wanneer een man voor ze kookt. Last van een ingebeelde fornuisfobie? Het keukenhandboek voor de man maakt van jou een ridder - met schort.

Mannen koken anders dan vrouwen, dat wist ook jij allang. Zonder tierelantijnen. Geen getuttebol op het bord, maar no-nonsense en basic. Mannen houden van simpel, eerlijk en puur. Het ‘MH Keukenhandboek voor de man’ van Jan Peter Jansen en Patricia Wit is niet het zoveelste kookboek, maar het eerste naslagwerk dat antwoord geeft op alle praktische vragen voor achter de kachel. Het bevat alle informatie over calorieën, koolhydraten en cholesterol. Met dit boek kook je niet alleen creatief, je kookt ook zonder zorgen over diëten dankzij de masculiene recepten voor vis, vlees en vegetarisch. Het nieuwe MH-boek bevat kortom alle basiskennis die je dient te hebben om gezonder en lekkerder te koken.

Het Keukenhandboek voor de man, € 22,95. Isbn 9789400502109. Te bestellen via bol.com

Wekelijks deelt Marley Spoon een heerlijk maar eenvoudig recept, bomvol voedingsstoffen. Deze keer: Varkensvlees-souvlaki spiesen met tomatenrijst en tzatziki.
Recent onderzoek toont aan dat het eten van een klein biefstuk iedere dag net zo gezond is als stoppen met roken.
Een gezonde huid is je visitekaartje. Met deze tien producten houd je ‘m mooi.
Met kokosmelk? Nee, dit recept van Abbot Kinney's bevat kokosstart, een zuivelvrije yoghurtervaring.
Fabel: je bent alleen zelf verantwoordelijk voor hoeveel je eet. Nieuwe wetenschap: je tafelmaten – echt of op een beeldscherm – spelen een grote rol in hoeveel je eet en aankomt
Wekelijks deelt Marley Spoon een heerlijk maar eenvoudig recept, bomvol voedingsstoffen. Deze keer: Zalmcurry met wortel, bleekselderij en basmatirijst.