Keukenprins in een handomdraai

Voeding

Uit ieder onderzoek naar verleiden blijkt het: vrouwen vinden het ultiem sexy wanneer een man voor ze kookt. Last van een ingebeelde fornuisfobie? Het keukenhandboek voor de man maakt van jou een ridder - met schort.

Mannen koken anders dan vrouwen, dat wist ook jij allang. Zonder tierelantijnen. Geen getuttebol op het bord, maar no-nonsense en basic. Mannen houden van simpel, eerlijk en puur. Het ‘MH Keukenhandboek voor de man’ van Jan Peter Jansen en Patricia Wit is niet het zoveelste kookboek, maar het eerste naslagwerk dat antwoord geeft op alle praktische vragen voor achter de kachel. Het bevat alle informatie over calorieën, koolhydraten en cholesterol. Met dit boek kook je niet alleen creatief, je kookt ook zonder zorgen over diëten dankzij de masculiene recepten voor vis, vlees en vegetarisch. Het nieuwe MH-boek bevat kortom alle basiskennis die je dient te hebben om gezonder en lekkerder te koken.

Het Keukenhandboek voor de man, € 22,95. Isbn 9789400502109. Te bestellen via bol.com

Naast je workouts op je voeding letten om eindelijk die sixpack tevoorschijn te toveren was nog nooit zo simpel. Zorg dat je van dit wasbord dieet iedere dag minstens 6 letters binnenkrijgt en transformeer je lichaam in een turbo verbrandingsmotor.
Sneller dat sixpackverhullend laagje buikvet laten smelten? Onderzoekers van de Purdue University ontdekten dat rode peper je eetlust beperkt en zorgt dat je meer calorieën verbrandt.
Als je Schwarzenegger-spierballen wilt, is wát je eet belangrijk, maar ook wanneer je het eet. Om op verschillende momenten van de dag eiwitten binnen te krijgen, kun dít voedingsschema aanhouden. Het is samengesteld door Men’s Health voedingsdeskundige Mike Roussel. Elke combi levert je minstens 30 gram eiwit op, en een vracht aan voordelen waar het spieropbouw betreft. Klik snel verder!
Soms denken we dat we gezond bezig zijn door te ontbijten, maar hebben we eigenlijk geen idee. Daarom hebben wij 4 ontbijtregels voor je.
Kijk je op tegen de zoveelste eiwitshake die je naar binnen moet werken? Maak dan gebruik van één van deze snelle, simpele recepten zodat jij je eiwitten binnenkrijgt op een veel aangenamere manier.
Wekelijks deelt Marley Spoon een heerlijk maar eenvoudig recept, bomvol voedingsstoffen. Deze keer: Limoenkip met thijmaardappels en balsamicowortels.