Keukenprins in een handomdraai

Voeding

Uit ieder onderzoek naar verleiden blijkt het: vrouwen vinden het ultiem sexy wanneer een man voor ze kookt. Last van een ingebeelde fornuisfobie? Het keukenhandboek voor de man maakt van jou een ridder - met schort.

Mannen koken anders dan vrouwen, dat wist ook jij allang. Zonder tierelantijnen. Geen getuttebol op het bord, maar no-nonsense en basic. Mannen houden van simpel, eerlijk en puur. Het ‘MH Keukenhandboek voor de man’ van Jan Peter Jansen en Patricia Wit is niet het zoveelste kookboek, maar het eerste naslagwerk dat antwoord geeft op alle praktische vragen voor achter de kachel. Het bevat alle informatie over calorieën, koolhydraten en cholesterol. Met dit boek kook je niet alleen creatief, je kookt ook zonder zorgen over diëten dankzij de masculiene recepten voor vis, vlees en vegetarisch. Het nieuwe MH-boek bevat kortom alle basiskennis die je dient te hebben om gezonder en lekkerder te koken.

Het Keukenhandboek voor de man, € 22,95. Isbn 9789400502109. Te bestellen via bol.com

Zelfs met een buitje hier en daar zeggen we gewoon: steek die BBQ aan. Het is tenslotte al zomer!
Laat je niet op het verkeerde been zetten, dit betekenen die populaire slogans echt.
De laatste keer dat jij je dag begon met een pizza, had je waarschijnlijk een nacht doorgehaald. Voor deze pizza’s hoef je gelukkig geen kater te hebben.
Hebben die knollen toch meer nut dan je dacht.
Als sporter eet je waarschijnlijk veel eieren. Dan weet je ook hoe frustrerend het pellen van een ei soms kan zijn, toch?
En ontwijkt 'ie meteen nog een discussie met Maxime Hartman. Dit advies geldt overigens voor iedere man die net terugkomt van vakantie.