Keukenprins in een handomdraai

Voeding

Uit ieder onderzoek naar verleiden blijkt het: vrouwen vinden het ultiem sexy wanneer een man voor ze kookt. Last van een ingebeelde fornuisfobie? Het keukenhandboek voor de man maakt van jou een ridder - met schort.

Mannen koken anders dan vrouwen, dat wist ook jij allang. Zonder tierelantijnen. Geen getuttebol op het bord, maar no-nonsense en basic. Mannen houden van simpel, eerlijk en puur. Het ‘MH Keukenhandboek voor de man’ van Jan Peter Jansen en Patricia Wit is niet het zoveelste kookboek, maar het eerste naslagwerk dat antwoord geeft op alle praktische vragen voor achter de kachel. Het bevat alle informatie over calorieën, koolhydraten en cholesterol. Met dit boek kook je niet alleen creatief, je kookt ook zonder zorgen over diëten dankzij de masculiene recepten voor vis, vlees en vegetarisch. Het nieuwe MH-boek bevat kortom alle basiskennis die je dient te hebben om gezonder en lekkerder te koken.

Het Keukenhandboek voor de man, € 22,95. Isbn 9789400502109. Te bestellen via bol.com

Je kunt de gezondheidsvoordelen van broccoli en spinazie vast opdreunen. Maar waarom is het gezond om vaker boerenkool te eten?
In een (goede) poging ons te slim af te zijn, veranderen voedingsfabrikanten bepaalde namen van ingrediënten zodat we niet altijd doorhebben wat we precies binnen krijgen. Zo stonden vroeger alle E-nummers netjes met het cijfer op etiketten vermeld, tegenwoordig - door de 'angst voor E-nummers hype' - worden de stoffen voluit geschreven.
Deze 14 bodybuilders hebben allemaal vlees, eieren en zuivel afgezworen. Zou jij ze het nadoen?
Gebruik deze recepten om je lichaam te voeden na een zware training.
Wist je dat er 2 keer zoveel antioxidanten in een portie popcorn zit dan in fruit? Dat maakt dit het lekkerste toetje tegen de griep.
Wist je dat je deze fudge heel eenvoudig is om te maken? Daarnaast is het ook nog vrij van toegevoegde suikers, kleur-, geur- en smaakstoffen.