Keukenprins in een handomdraai

Voeding

Uit ieder onderzoek naar verleiden blijkt het: vrouwen vinden het ultiem sexy wanneer een man voor ze kookt. Last van een ingebeelde fornuisfobie? Het keukenhandboek voor de man maakt van jou een ridder - met schort.

Mannen koken anders dan vrouwen, dat wist ook jij allang. Zonder tierelantijnen. Geen getuttebol op het bord, maar no-nonsense en basic. Mannen houden van simpel, eerlijk en puur. Het ‘MH Keukenhandboek voor de man’ van Jan Peter Jansen en Patricia Wit is niet het zoveelste kookboek, maar het eerste naslagwerk dat antwoord geeft op alle praktische vragen voor achter de kachel. Het bevat alle informatie over calorieën, koolhydraten en cholesterol. Met dit boek kook je niet alleen creatief, je kookt ook zonder zorgen over diëten dankzij de masculiene recepten voor vis, vlees en vegetarisch. Het nieuwe MH-boek bevat kortom alle basiskennis die je dient te hebben om gezonder en lekkerder te koken.

Het Keukenhandboek voor de man, € 22,95. Isbn 9789400502109. Te bestellen via bol.com

Gouden tips van een topatlete. 
Je krijgt wel gewoon je geld terug.
En hoe je (weer) goed kan eten.
Crashdiëten zijn lastig, en werken negen van de tien keer niet. De kans is groot dat je na je dieet nog zwaarder wordt dan je voor je dieet was. Hieronder lees je waar je de fout in gaat, hoe je je gewichtsverlies onder controle houdt en zorgt dat je je dieet volhoudt. Zo blijft je buik voorgoed weg.  
Fabel: je bent alleen zelf verantwoordelijk voor hoeveel je eet. Nieuwe wetenschap: je tafelmaten – echt of op een beeldscherm – spelen een grote rol in hoeveel je eet en aankomt.
Plus: 5 manieren om meer eieren in je dieet te verwerken