Deze vrucht verbrandt extra vet

Voeding

Deze vrucht is niet alleen gezond, hij helpt je ook bij het afvallen. 

Natuurlijk eet je geregeld fruit, maar eet je ook wel eens de citrus varianten?  Ze brengen namelijk je innerlijke motor op gang als geen andere soort fruit, blijkt uit een onderzoek van The University of Western Ontario. Zeker grapefruits zorgen ervoor dat je gewicht kan verliezen. Ze zitten namelijk vol met een flavonoïde die de lever de opdracht geven om extra vet uit voedsel te verbranden, in plaats van op te slaan. De stof, naringenine genaamd, corrigeert een aantal onregelmatigheden van de stofwisseling (metabolisme) die verantwoordelijk zijn voor overgewicht, hart- en vaatziektes en diabetes.

Slechts een halve grapefruit staat bijna gelijk aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen die in groente en fruit voorkomen. Dus naast dat het je slank maakt, zorgt grapefruit er ook voor dat je je dagelijkse voedingsstoffen binnenkrijgt.

Van dit antwoord wordt je vast blij. 
De Keuringsdienst van Waarde zocht het uit. 
Geen bodybuilder ter wereld die het niet heeft gebruikt: creatine, het bewezen middel om snel grotere en sterkere spieren te ontwikkelen. De stof werd al in 1832 ontdekt, maar er heerst bij sommigen nog steeds onduidelijkheid over de werking en bijwerkingen.