AVONDSNACK 22.00 - 24.00 uur

Voeding

Uitgehongerd? Heb je het gevoel dat dit de langste dag uit je leven was? Misschien moet je je caloriegrens dan iets naar boven bijstellen. En probeer overdag meer vezelrijke producten te eten, die verteren langzamer en daardoor heb je langer een ‘vol’ gevoel. Denk aan volkoren granen, groente en fruit.

 

100 calorieën
Kop yoghurt met aardbeien

100 calorieën
Maïskolf

150 calorieën
Bak popcorn, (vooral handig tijdens een voetbalwedstrijd)

150 calorieën
2 volkoren toasts met Slankie

150 calorieën
Kop warme chocolademelk

175 calorieën
Een appel, een banaan en een mandarijn

200 calorieën
Bakje magere vruchtenkwark

200 calorieën
Bakje olijven

250 calorieën
Stukje kaas 30+ (80 gram)

300 calorieën
Snickers

Vaak eten we veel suiker zonder dat we het beseffen. Met deze tips voorkom je dat je teveel suiker naar binnen schuift.
Wekelijks deelt Marley Spoon een heerlijk maar eenvoudig recept, bomvol voedingsstoffen. Deze keer: Sticky kippenbouten met bieslook-koolstamppot.
 We zetten de feiten voor je op een rij om de waarheid te achterhalen.
Je hebt het je vast wel eens afgevraagd: hoe radioactief gaat mijn eten worden wanneer ik het nu opwarm in de magnetron? Het apparaat heeft een discutabele reputatie, want hoe gezond kan het zijn om je eten te bestralen? Ping!
Wekelijks deelt Marley Spoon een heerlijk maar eenvoudig recept, bomvol voedingsstoffen. Deze keer: Indiase kip-kokoscurry met broccoli en basmatirijst.
Iedereen kan een fles chilisaus aanschaffen. Maar als de beste kippenvleugels in de verre omtrek uit jouw keuken komen, dan dompel je ze toch zeker niet onder in een standaard kruidenmengsel?