AVONDSNACK 22.00 - 24.00 uur

Voeding

Uitgehongerd? Heb je het gevoel dat dit de langste dag uit je leven was? Misschien moet je je caloriegrens dan iets naar boven bijstellen. En probeer overdag meer vezelrijke producten te eten, die verteren langzamer en daardoor heb je langer een ‘vol’ gevoel. Denk aan volkoren granen, groente en fruit.

 

100 calorieën
Kop yoghurt met aardbeien

100 calorieën
Maïskolf

150 calorieën
Bak popcorn, (vooral handig tijdens een voetbalwedstrijd)

150 calorieën
2 volkoren toasts met Slankie

150 calorieën
Kop warme chocolademelk

175 calorieën
Een appel, een banaan en een mandarijn

200 calorieën
Bakje magere vruchtenkwark

200 calorieën
Bakje olijven

250 calorieën
Stukje kaas 30+ (80 gram)

300 calorieën
Snickers

Wekelijks deelt Marley Spoon een heerlijk maar eenvoudig recept, bomvol voedingsstoffen. Deze keer: Hotdogs met peperoni topping en knapperige salade.
Een gezonde huid is je visitekaartje. Met deze tien producten houd je ‘m mooi.
Naast je workouts op je voeding letten om eindelijk die sixpack tevoorschijn te toveren was nog nooit zo simpel. Zorg dat je van dit wasbord dieet iedere dag minstens 6 letters binnenkrijgt en transformeer je lichaam in een turbo verbrandingsmotor.
Sneller dat sixpackverhullend laagje buikvet laten smelten? Onderzoekers van de Purdue University ontdekten dat rode peper je eetlust beperkt en zorgt dat je meer calorieën verbrandt.
Als je Schwarzenegger-spierballen wilt, is wát je eet belangrijk, maar ook wanneer je het eet. Om op verschillende momenten van de dag eiwitten binnen te krijgen, kun dít voedingsschema aanhouden. Het is samengesteld door Men’s Health voedingsdeskundige Mike Roussel. Elke combi levert je minstens 30 gram eiwit op, en een vracht aan voordelen waar het spieropbouw betreft. Klik snel verder!
Soms denken we dat we gezond bezig zijn door te ontbijten, maar hebben we eigenlijk geen idee. Daarom hebben wij 4 ontbijtregels voor je.