Zit dit stiekem onder al die manbuns?

Stijl

Gareth Bale geeft het goeie voorbeeld. 

Waar je als tiener nog een volle bos had, raken veel mannen naarmate ze ouder worden hun manen zachtjesaan kwijt. Op zo'n moment heb je meerdere opties: je kunt het accepteren en die plek laten voor wat het is, je kunt alles eraf ratsen of implantaten nemen. Prima opties natuurlijk, maar er is er is de laatste jaren nog een mogelijkheid bijgekomen. De opkomst van de topknot heeft er toe geleid dat kalende mannen gemakkelijker hun situatie kunnen verbergen. 

 

>> De wetenschap heeft goed nieuws voor kale mannen > 

De Real Madrid superster Gareth Bale bijvoorbeeld, heeft een stijl gekozen waarmee hij zijn kaalheid kan verbergen én tegelijkertijd ook een toffe look neerzet. Tijdens het EK van 2016 zagen we namelijk een glimp van zijn hoofdhuid, nadat zijn knot niet meer op z'n plek zat. Volgens bronnen gebruikte Bale al tijden zijn befaamde knot om zijn kaalheid te verbergen. Toen dit aan het licht kwam, besloten meerdere mannen hetzelfde te doen.

MH_Kaal_

Wat wel goed is om te weten, is dat het dragen van een knot soms mogelijk je situatie erger maakt. Als je je haar namelijk te strak naar achteren trekt, leidt dat soms tot nóg meer haaruitval. Dat willen we natuurlijk niet, als je al zuinig moet zijn op wat je nog over hebt. Je kunt er daarom beter voor kiezen om het niet altijd in een knot te dragen, of door je haar in een iets lossere stijl te rocken. 

>> Wat je moet weten over kaal worden >

Kaal_MH2

Want zeg nou zelf: het werkt verdomde goed, niet?

man-bun-hide-baldness-2-59199d96df7be__700

Via Bored Panda

http://www.menshealth.nl/Gezondheid/Wat-je-moet-weten-over-kaal-worden

Heb jij niet overal evenveel haar op je kin? Vanaf nu wel.
Een greep uit grootmoeders huis-tuin-en-keukentips.
Je zou zelf bijna vergeten dat je ze hebt!
Tijd is schaars in deze barre jaren, en gevolg daarvan is dat je spiegel niet genoeg van jóuw tijd krijgt. Terwijl je meer winst, in keiharde centen, uit je uiterlijk kan halen.Een onderzoekje van Men’s Health bewees dat de meeste mannen van in de 30 gemiddeld nog geen 20 minuten aan hun uiterlijke presentatie besteden, inclusief scheerbeurt. Dat gaat ten koste van je presence én success. Persoonlijke verzorging heeft een directe positieve invloed op je maatschappelijke status (privé én zakelijk). Met andere woorden: alles wat je in de badkamer laat liggen, verlies je ook op de ladder. Onderzoek van de universiteit van Texas toonde zelfs aan dat de meest aantrekkelijke, goed verzorgde mannen tot maar liefst 17% méér verdienen dan hun minder gesoigneerde soortgenoten. Op een mannenleven zou dat gemiddeld zo’n 180.000 euro schelen. Een beetje investeren in personal care-producten én extra tijd voor de spiegel levert je sowieso altijd netto winst op. Bekijk de gallery voor het stappenplan om meer winst uit je uiterlijk te halen.