Vergeet de teenslipper. Dit plakzooltje is het nieuwe zomerschoeisel

Stijl

Wie durft/wil?

Op blote voeten lopen kan zo lekker zijn. Geen blaren, geen klemmende bandjes en geen zweetpoten, to name but a few. Je zou zomaar je hele vakantie blootsvoets willen doorbrengen. Het grootste probleem: Je voetzolen worden vies. En eeltig. En je zou in een stuk glas kunnen trappen.

Enter stage: De Nakefit. Dit plakzooltje is speciaal ontworpen door de Italiaan Sabato Alterio om te gebruiken op een ruige ondergrond. Terwijl je toch de sensatie hebt van blootvoets lopen. Ze zijn bestand tegen hitte en snijden, anti-slip en bovendien waterproof, dus ook handig voor rotsige zeebodems. De zooltjes zijn er in drie kleuren: zwart, roze en lichtblauw. Op Kickstarter kun je al een setje pre-orderen. Leuk om mee te nemen op vakantie? Of houd je het toch liever bij de good old teenslipper?

Je wilt van vlassig snorretje naar volle baard, zonder voor schut te lopen? Wij vroegen Craig the Barber wat de beste manier is om een volle bos gezichtshaar te kweken.
Heb jij niet overal evenveel haar op je kin? Vanaf nu wel.
Een greep uit grootmoeders huis-tuin-en-keukentips.
Je zou zelf bijna vergeten dat je ze hebt!
Tijd is schaars in deze barre jaren, en gevolg daarvan is dat je spiegel niet genoeg van jóuw tijd krijgt. Terwijl je meer winst, in keiharde centen, uit je uiterlijk kan halen.Een onderzoekje van Men’s Health bewees dat de meeste mannen van in de 30 gemiddeld nog geen 20 minuten aan hun uiterlijke presentatie besteden, inclusief scheerbeurt. Dat gaat ten koste van je presence én success. Persoonlijke verzorging heeft een directe positieve invloed op je maatschappelijke status (privé én zakelijk). Met andere woorden: alles wat je in de badkamer laat liggen, verlies je ook op de ladder. Onderzoek van de universiteit van Texas toonde zelfs aan dat de meest aantrekkelijke, goed verzorgde mannen tot maar liefst 17% méér verdienen dan hun minder gesoigneerde soortgenoten. Op een mannenleven zou dat gemiddeld zo’n 180.000 euro schelen. Een beetje investeren in personal care-producten én extra tijd voor de spiegel levert je sowieso altijd netto winst op. Bekijk de gallery voor het stappenplan om meer winst uit je uiterlijk te halen.