Vallen vrouwen op baarden?

Stijl

Of je wel of niet je baard moet laten staan als je je op de datingmarkt begeeft, is een hele serieuze vraag. Wij hebben het antwoord voor je.

Vrouwen vinden een man met een tiendagenbaard aantrekkelijker dan een exemplaar zonder gezichtsbeharing, zo blijkt uit een onderzoek dat in 2013 in tijdschrift Evolution and Human Behavior te lezen was. Houd je gezichtsdons tussen de 0,6 en 1,2 cm met behulp van een elektrische trimmer. Je kunt je stoppels verzachten met een paar druppels baardolie, zodat ze haar geen rode wangen bezorgen.

Je wilt van vlassig snorretje naar volle baard, zonder voor schut te lopen? Wij vroegen Craig the Barber wat de beste manier is om een volle bos gezichtshaar te kweken.
Heb jij niet overal evenveel haar op je kin? Vanaf nu wel.
Een greep uit grootmoeders huis-tuin-en-keukentips.
Je zou zelf bijna vergeten dat je ze hebt!
Tijd is schaars in deze barre jaren, en gevolg daarvan is dat je spiegel niet genoeg van jóuw tijd krijgt. Terwijl je meer winst, in keiharde centen, uit je uiterlijk kan halen.Een onderzoekje van Men’s Health bewees dat de meeste mannen van in de 30 gemiddeld nog geen 20 minuten aan hun uiterlijke presentatie besteden, inclusief scheerbeurt. Dat gaat ten koste van je presence én success. Persoonlijke verzorging heeft een directe positieve invloed op je maatschappelijke status (privé én zakelijk). Met andere woorden: alles wat je in de badkamer laat liggen, verlies je ook op de ladder. Onderzoek van de universiteit van Texas toonde zelfs aan dat de meest aantrekkelijke, goed verzorgde mannen tot maar liefst 17% méér verdienen dan hun minder gesoigneerde soortgenoten. Op een mannenleven zou dat gemiddeld zo’n 180.000 euro schelen. Een beetje investeren in personal care-producten én extra tijd voor de spiegel levert je sowieso altijd netto winst op. Bekijk de gallery voor het stappenplan om meer winst uit je uiterlijk te halen.