Sport je voor of na het werk? Deze tas maakt je leven makkelijker

Stijl

Een kruisbestuiving tussen sport en werk.

Voor of na je werk sporten, maar ook een laptop, werkkleding en extra schoenen meenemen? Een gemiddelde sporttas komt al gauw ruimte tekort – vooral wanneer je bijvoorbeeld ook nog je dagelijkse mealprep mee moet nemen. Precies voor mensen met zulke problemen, is de Targus Work + Play rugzak een uitkomst.

vlcsnap-2018-07-12-11h12m29s861
Untitled-1

De tas is verdeeld in meerdere compartimenten: één voor je laptop (met een schermgrootte van maximaal 15,6 inch), één voor je werkaccessoires en/of sportartikelen. En de tas heeft zelfs een uitneembare waszak, voor je gebruikte sportspullen. Het laatste vak, het voorvak , is speciaal gemaakt om een extra paar schoenen in op te bergen. Best handig is als je niet in je sneakers op het werk wilt verschijnen.

Untitled-1
Targus Work + Play Fitness
Untitled-1

Verder is de kans dat je transpireert bij het dragen van deze rugzak erg klein vanwege het mesh materiaal aan de achterkant. Op deze manier ventileert het goed door en blijft je blauwe overhemd zweetdruppel vrij. In de gym zelf is de rugzak gemakkelijk op te hangen aan die haak die zich aan de bovenkant bevindt. Ideaal wanneer je gaat douchen, maar je spullen niet nat mogen worden. 

Ruimte in overvloed

Door de vele ruimte die de rugzak heeft is hij uitermate geschikt om te gebruiken als logeertas of voor een korte trip. Maar natuurlijk is de rugzak naast voor de kantoorman eveneens geschikt voor de sportieve student. Zo kun je je schoolboeken en schoolaccessoires opbergen samen met je sportkleding. De rugzak is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs en biedt veel gemak voor een subtiele prijs (€74,99). 

vlcsnap-2018-07-12-11h13m03s789

Ons eindoordeel

Het is bepaald geen compacte tas, maar je kunt er hierdoor bijzonder veel in kwijt. Dit maakt ook dat het niet de mooiste tas ooit gemaakt is; maar als functie boven vorm gaat, is dit één van je beste opties. Kijk hier om er eentje aan te schaffen. 

Heb jij niet overal evenveel haar op je kin? Vanaf nu wel.
Een greep uit grootmoeders huis-tuin-en-keukentips.
Je zou zelf bijna vergeten dat je ze hebt!
Tijd is schaars in deze barre jaren, en gevolg daarvan is dat je spiegel niet genoeg van jóuw tijd krijgt. Terwijl je meer winst, in keiharde centen, uit je uiterlijk kan halen.Een onderzoekje van Men’s Health bewees dat de meeste mannen van in de 30 gemiddeld nog geen 20 minuten aan hun uiterlijke presentatie besteden, inclusief scheerbeurt. Dat gaat ten koste van je presence én success. Persoonlijke verzorging heeft een directe positieve invloed op je maatschappelijke status (privé én zakelijk). Met andere woorden: alles wat je in de badkamer laat liggen, verlies je ook op de ladder. Onderzoek van de universiteit van Texas toonde zelfs aan dat de meest aantrekkelijke, goed verzorgde mannen tot maar liefst 17% méér verdienen dan hun minder gesoigneerde soortgenoten. Op een mannenleven zou dat gemiddeld zo’n 180.000 euro schelen. Een beetje investeren in personal care-producten én extra tijd voor de spiegel levert je sowieso altijd netto winst op. Bekijk de gallery voor het stappenplan om meer winst uit je uiterlijk te halen.