pak suitsupply.nl

Pak ze!

Stijl

Om de pasvorm te behouden zijn de zakken in jasjes vaak dichtgestikt. Thuis loshalen met een tornmesje. Ook een label dat op de mouw is gestikt dien je te verwijderen.

Klaar voor je eerste pak? Lees onderstaande tips even door en voorkom een miskoop en modeflater. Meer lezen over pakken en dassen? Klik hier.
pak suitsupply.nl

Vaak is de split van een jasje met een grove steek vastgezet. Meteen losmaken. Je loopt voor joker als je dat vergeet of nalaat.

Je kunt snel zien of een jasje goed past door naar de naden op de schouders te kijken. Als het goed is, valt de verbinding met de mouw precies op het uiteinde van je schouder.

Ligt deze naad daarvoor, dan is het jasje te klein. Ligt het daarachter, dan is het te groot.

Een kreukel hoort bij een dichtgeknoopt jasje. Let er wel op dat het geen opvallend grote plooien zijn.Voel je bovendien een lichte druk op de sluiting? Dan is het tijd voor een maatje meer. Of een biertje minder…

Voor een multifunctioneel pak zoals wij dat pasten, zijn dé kleuren donkerblauw en donkergrijs (antraciet). Begrafenis, sollicitatiegesprek of receptie op Soestdijk? In deze kleuren sla je nergens een modderfiguur.

Een greep uit grootmoeders huis-tuin-en-keukentips.
Je zou zelf bijna vergeten dat je ze hebt!
Tijd is schaars in deze barre jaren, en gevolg daarvan is dat je spiegel niet genoeg van jóuw tijd krijgt. Terwijl je meer winst, in keiharde centen, uit je uiterlijk kan halen.Een onderzoekje van Men’s Health bewees dat de meeste mannen van in de 30 gemiddeld nog geen 20 minuten aan hun uiterlijke presentatie besteden, inclusief scheerbeurt. Dat gaat ten koste van je presence én success. Persoonlijke verzorging heeft een directe positieve invloed op je maatschappelijke status (privé én zakelijk). Met andere woorden: alles wat je in de badkamer laat liggen, verlies je ook op de ladder. Onderzoek van de universiteit van Texas toonde zelfs aan dat de meest aantrekkelijke, goed verzorgde mannen tot maar liefst 17% méér verdienen dan hun minder gesoigneerde soortgenoten. Op een mannenleven zou dat gemiddeld zo’n 180.000 euro schelen. Een beetje investeren in personal care-producten én extra tijd voor de spiegel levert je sowieso altijd netto winst op. Bekijk de gallery voor het stappenplan om meer winst uit je uiterlijk te halen.