pak suitsupply.nl

Pak ze!

Stijl

Om de pasvorm te behouden zijn de zakken in jasjes vaak dichtgestikt. Thuis loshalen met een tornmesje. Ook een label dat op de mouw is gestikt dien je te verwijderen.

Klaar voor je eerste pak? Lees onderstaande tips even door en voorkom een miskoop en modeflater. Meer lezen over pakken en dassen? Klik hier.
pak suitsupply.nl

Vaak is de split van een jasje met een grove steek vastgezet. Meteen losmaken. Je loopt voor joker als je dat vergeet of nalaat.

Je kunt snel zien of een jasje goed past door naar de naden op de schouders te kijken. Als het goed is, valt de verbinding met de mouw precies op het uiteinde van je schouder.

Ligt deze naad daarvoor, dan is het jasje te klein. Ligt het daarachter, dan is het te groot.

Een kreukel hoort bij een dichtgeknoopt jasje. Let er wel op dat het geen opvallend grote plooien zijn.Voel je bovendien een lichte druk op de sluiting? Dan is het tijd voor een maatje meer. Of een biertje minder…

Voor een multifunctioneel pak zoals wij dat pasten, zijn dé kleuren donkerblauw en donkergrijs (antraciet). Begrafenis, sollicitatiegesprek of receptie op Soestdijk? In deze kleuren sla je nergens een modderfiguur.

Het einde van een tijdperk, de eerste dag van de rest van je leven.
Buideltasjes zijn hip, maar weet welke je kiest.
Inspiratie nodig voor een nieuw kapsel? Met deze 5 kapsels zit je altijd goed.