Op de verlanglijst: het nieuwe F1-horloge van Tag Heuer

Stijl

SPONSORED – Bij Max bungelt ‘ie al om de pols. Wanneer plunder jij je spaarrekening?

Eerder schreven we al eens over de twee Tag Heuer Formula One Red Bull Racing Team-horloges, één voor liefhebbers van klassiek, de ander voor de wat sportievere man. Met de lancering van deze fraaie uurwerken vierde de Zwitserse horlogeproducent dat zij destijds precies een jaar geleden werd opgenomen in de officiële naam van het Red Bull Racing formule 1-team.

Nu is het aan ons om feest te vieren. Het merk brengt namelijk wederom een nieuw model uit: de TAG Heuer Red Bull Racing Formula One Team Carrera Heuer-01. En daar worden we hebberig van.

 

Handje Max

 

Strak en mannelijk: zo zien we het graag
Natuurlijk wemelt het in Max z’n inloopkast van de Tag Heuer-horloges, maar dit is misschien wel de coolste van allemaal. Het design is sportief en dankzij de vrij behoorlijke afmeting van 45 mm erg opvallend, maar toch strak en mannelijk. En, ook niet onbelangrijk: krasvast.

Ook dit model is in twee verschillende uitvoeringen beschikbaar. Max draagt de variant met het blauwe leren bandje, wat doet denken aan de racestoeltjes uit zijn wagen en een mooie luxe uitstraling heeft. Ook is er een wat grover exemplaar met stalen band verkrijgbaar, welke een perfecte finishing touch kan zijn tijdens chique gelegenheden. 

Tag Heuer blauw

 

Tag Heuer staal
Advertisement
Het einde van een tijdperk, de eerste dag van de rest van je leven.
Buideltasjes zijn hip, maar weet welke je kiest.
Inspiratie nodig voor een nieuw kapsel? Met deze 5 kapsels zit je altijd goed.