Is dit uitshirt van Nieuw-Zeeland één van de dikste releases dit jaar?

Stijl

Wat ons betreft wel. 

Nieuw-Zeeland is misschien niet één van de meest aansprekende voetbalnamen ter wereld, maar als wij een heel vet tenue zien dan willen wij dat gewoon delen met jullie. Nike maakt de tenues van ‘de Kiwi’s’ al heel wat jaren en hoewel het een bijna nietszeggend voetballand is zijn de tenues vaak meer dan prima. Dit jaar heeft Nike zichzelf echter overtroffen, vooral met het uitshirt.

Nieuw-Zeeland uitshirt

In de legende van de Mãori representeert de zilvervaren sterkte, weerstand en kracht. Deze eigenschappen zijn gerelateerd aan de unieke onderzijde van het varenblad dat reflecteert in het maanlicht en daarmee een bijna natuurlijk licht in de nacht creëert. Daarom worden ze gevierd en geëerd, want ze begeleiden reizigers in de nacht. Het blad vormt de inspiratie voor dit shirt.

Untitled-1
new-zealand-2018-kit-07_original
Untitled-1

Het volledig zwarte shirt heeft een aantal witte en zilveren details met als hoogtepunt de zilvervaren op beide mouwen. Ze zijn als zeer realistische graphic op de mouwen geplaatst, bijna als een foto. Het zorgt voor een heel clean en modern design waar wij heel erg fan van zijn. Al met al een groots shirt voor een heel klein voetballand. Het Nieuw Zeeland uitshirt is vanaf 19 mei verkrijgbaar via Nike.com

Untitled-1
new-zealand-2018-kit-05_original
Untitled-1

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Never Offside

Heb jij niet overal evenveel haar op je kin? Vanaf nu wel.
Een greep uit grootmoeders huis-tuin-en-keukentips.
Je zou zelf bijna vergeten dat je ze hebt!
Tijd is schaars in deze barre jaren, en gevolg daarvan is dat je spiegel niet genoeg van jóuw tijd krijgt. Terwijl je meer winst, in keiharde centen, uit je uiterlijk kan halen.Een onderzoekje van Men’s Health bewees dat de meeste mannen van in de 30 gemiddeld nog geen 20 minuten aan hun uiterlijke presentatie besteden, inclusief scheerbeurt. Dat gaat ten koste van je presence én success. Persoonlijke verzorging heeft een directe positieve invloed op je maatschappelijke status (privé én zakelijk). Met andere woorden: alles wat je in de badkamer laat liggen, verlies je ook op de ladder. Onderzoek van de universiteit van Texas toonde zelfs aan dat de meest aantrekkelijke, goed verzorgde mannen tot maar liefst 17% méér verdienen dan hun minder gesoigneerde soortgenoten. Op een mannenleven zou dat gemiddeld zo’n 180.000 euro schelen. Een beetje investeren in personal care-producten én extra tijd voor de spiegel levert je sowieso altijd netto winst op. Bekijk de gallery voor het stappenplan om meer winst uit je uiterlijk te halen.