Huidkanker: loop jij risico?

Stijl

Niet iedere huid kan even goed tegen de zon. Daarom verschilt ook de kans op huidkanker per persoon. Schat je eigen kansen in met behulp van deze test.

HUIDAANDOENINGEN TEST
Ben je een zonaanbidder?
 Ja
 Nee
Heb je een buitenberoep?
 Ja
 Nee
Ben je als kind vaak verband?
 Ja
 Nee
Ga je vaak onder de zonnebank?
 Ja
 Nee
Wat is je huidtype?
Je kunt je huidtype vaststellen op deze pagina.
 1 of 2
 3 of 4
Gebruik je een zonnebrandmiddel?
 Ja
 Nee
Rook je?
 Ja
 Nee
Uitslag
Klik op de button voor de uitslag.
Je wilt van vlassig snorretje naar volle baard, zonder voor schut te lopen? Wij vroegen Craig the Barber wat de beste manier is om een volle bos gezichtshaar te kweken.
Heb jij niet overal evenveel haar op je kin? Vanaf nu wel.
Een greep uit grootmoeders huis-tuin-en-keukentips.
Je zou zelf bijna vergeten dat je ze hebt!
Tijd is schaars in deze barre jaren, en gevolg daarvan is dat je spiegel niet genoeg van jóuw tijd krijgt. Terwijl je meer winst, in keiharde centen, uit je uiterlijk kan halen.Een onderzoekje van Men’s Health bewees dat de meeste mannen van in de 30 gemiddeld nog geen 20 minuten aan hun uiterlijke presentatie besteden, inclusief scheerbeurt. Dat gaat ten koste van je presence én success. Persoonlijke verzorging heeft een directe positieve invloed op je maatschappelijke status (privé én zakelijk). Met andere woorden: alles wat je in de badkamer laat liggen, verlies je ook op de ladder. Onderzoek van de universiteit van Texas toonde zelfs aan dat de meest aantrekkelijke, goed verzorgde mannen tot maar liefst 17% méér verdienen dan hun minder gesoigneerde soortgenoten. Op een mannenleven zou dat gemiddeld zo’n 180.000 euro schelen. Een beetje investeren in personal care-producten én extra tijd voor de spiegel levert je sowieso altijd netto winst op. Bekijk de gallery voor het stappenplan om meer winst uit je uiterlijk te halen.