Eindelijk is er een smartwatch voor de kantoorman, avonturier en de sporter

Stijl

Jouw levensstijl. Jouw keuze. 

Soms heb ik het gevoel dat ik gevangen zit tussen twee werelden. Op de werkvoer wil ik zakelijk zijn, terwijl ik daarbuiten liever de sportieveling ben. Het gevolg is dat ik op het gebied van sport en stijl geen knopen door kan (of wil) hakken, waardoor ik soms gedwongen ben om op het werk een sporthorloge (met rubberen bandje) te dragen, of in de gym op functionaliteiten in te leveren wanneer ik besloten heb om toch mijn zakelijke horloge te dragen. Ja, dit touwtrekken tussen levensstijlen is net zo omslachtig als het klinkt.

De gulden middenweg: Samsung Smartwatches Special Editions.

Sinds kort hoef ik echter niet meer te kiezen tussen vorm en functie, aangezien Samsung de Gear S3 Classic, de Gear S3 Frontier en de Gear Sport heeft geïntroduceerd – drie modellen die een eind maken aan mijn levensstijl-perikelen.

Deze Samsung smartwatches zien er van buiten uit als de zakenman, maar presteren als de sportieveling. Verwacht desondanks geen opvallende, flitsende sportkleuren of rubberen bandjes, maar pure elegantie en in de vorm van staal. Je kunt hierbij nog kiezen tussen verschillende gradaties van sportiviteit, passend bij jouw eigen voorkeuren.

 

 

Optie 1: De kantoorman met een sportief randje

GearS3_classic_SM-R770_lifestyle_02_rgb_720x720
Untitled-1

De Gear S3 Classic is, zoals de naam al doet vermoeden, uitermate geschikt voor de klassieke horlogeliefhebber. De zilverkleurige horlogeband doet totaal niet denken aan iets wat je bij een smartwatch zou aantreffen. Ook de wijzerplaat wekt – afhankelijk van jouw persoonlijke keuze - niet het vermoeden dat je iets anders om de pols hebt dan een klassieke chronograaf. Met één draai aan de ring heb je echter wel beschikking over ruim 10.000 apps, Spotify Premium en een handvol sportieve functionaliteiten. Denk hierbij aan een hartslagmeter, GPS-tracking en widgets die jouw sportactiviteiten kunnen meten. Sterker nog: het horloge kan zelfs jouw reps in de sportschool tellen.

Optie 2: De avonturier met een kantoorbaan

GearS3_classic_SM-R760_lifestyle_04_rgb_720x720
Untitled-1

Is jouw levensstijl toch iets avontuurlijker dan de Zuidas? No worries. Dan is de Gear S3 Frontier Special Edition waarschijnlijk meer jouw ding. Dit model is één tandje minder klassiek en past perfect bij mannen die buiten het kantoor om sportieve hobby’s hebben, maar zichzelf niet per se als sporter zouden omschrijven. In plaats van zilverkleurig, komt deze variant in een geheel zwarte uitvoering – lekker stoer, maar nog steeds stijlvol.

Optie 3: De stijlvolle sportman

Samsung Gear sport
Untitled-1

Tot slot is er nog een optie voor de man die zichzelf liever identificeert als de sportman, zelfs op kantoor, maar die niet graag inlevert op het gebied van stijl. De Gear Sport Special Edition is, om in metaforen te praten, een beetje een Cristiano Ronaldo: zo sportief als maar kan, met een hart voor stijl en mooie producten. Het horloge is stof- en spatwaterdicht tot 5 ATM, wat betekent dat je er met een gerust hart mee het zwembad in kunt duiken. Met dat in het achterhoofd is dit model voorzien van een comfortabele, blauwe horlogeband in Milanese stijl, die je niet belemmert tijdens het bewegen. 

schermafbeelding-2018-06-27-om-13-54-36-1530180009

Kortom, je hoeft niet meer gevangen te zitten tussen levensstijlen. Kijk simpelweg op welke plekken je de meeste uren doorbrengt, of waar je jezelf het meest mee identificeert. Voor mij als sportman zijnde, was de keuze gelukkig snel gemaakt. Ik zal niet vertellen welke ik heb gekozen, maar ik voel me de laatste tijd opvallend steeds meer als Ronaldo.

De Samsung Special Editions zijn verkrijgbaar bij geselecteerde juweliers of op http://www.samsungspecialedition.nl/

Je wilt van vlassig snorretje naar volle baard, zonder voor schut te lopen? Wij vroegen Craig the Barber wat de beste manier is om een volle bos gezichtshaar te kweken.
Heb jij niet overal evenveel haar op je kin? Vanaf nu wel.
Een greep uit grootmoeders huis-tuin-en-keukentips.
Je zou zelf bijna vergeten dat je ze hebt!
Tijd is schaars in deze barre jaren, en gevolg daarvan is dat je spiegel niet genoeg van jóuw tijd krijgt. Terwijl je meer winst, in keiharde centen, uit je uiterlijk kan halen.Een onderzoekje van Men’s Health bewees dat de meeste mannen van in de 30 gemiddeld nog geen 20 minuten aan hun uiterlijke presentatie besteden, inclusief scheerbeurt. Dat gaat ten koste van je presence én success. Persoonlijke verzorging heeft een directe positieve invloed op je maatschappelijke status (privé én zakelijk). Met andere woorden: alles wat je in de badkamer laat liggen, verlies je ook op de ladder. Onderzoek van de universiteit van Texas toonde zelfs aan dat de meest aantrekkelijke, goed verzorgde mannen tot maar liefst 17% méér verdienen dan hun minder gesoigneerde soortgenoten. Op een mannenleven zou dat gemiddeld zo’n 180.000 euro schelen. Een beetje investeren in personal care-producten én extra tijd voor de spiegel levert je sowieso altijd netto winst op. Bekijk de gallery voor het stappenplan om meer winst uit je uiterlijk te halen.