Een jas waarmee je hamburgers warm kunt houden?? Het bestaat

Stijl

Drie Nederlanders introduceren The Burger Jacket. 

Waar een koude pizza - met name de volgende dag - nog heerlijk smaakt, is een koude hamburger de nachtmerrie van elke burgerliefhebber. Stel je daarom voor dat er een product was waarmee je zelfs onderweg nog van een warme rakker kunt genieten. Klinkt als een droom, niet? Knijp gerust een paar keer in je arm, want die droom is werkelijkheid geworden en draagt de naam The Burger Jacket.

Burger-Jacket-Logo-Depth
pixel_

"Een revolutionaire, met dons gevoerde, winterjas waarin je in stijl je hamburgers warm kan houden. Speciaal ontworpen zakken met super isolerende, vetafstotende stof zorgen voor de perfecte opslagplaats voor je favoriete hamburger," aldus de Nederlandse bedenkers van dit merkwaardige, maar stiekem toch wel toffe product.

Pocket_
pixel_

"Het project begon als een grap in de achtertuin van ons studentenhuis en is compleet uit de hand gelopen. Na een jaar van productontwikkeling zijn we klaar om volgende week onze Kickstarter campagne te lanceren."

The Burger Jacket zal verkrijgbaar zijn in 3 kleuren: rood, zwart en groen en is naast een goed transportmiddel voor burgers ook uitermate geschikt om stijlvol voor de dag te komen. 

The Burger Jacket
pixel_

Check hier de campagne-video:

pixel_

The Burger Jacket een oplossing voor een probleem waarvan het bestaan niet kenden, maar los van de burger-functionaliteiten is het zeker geen lelijk ontwerp. En die warmhoud-zak kun je natuurlijk ook voor andere producten gebruiken. Ideaal!

Kijk voor meer info op hun website Theburgerjacket.com

Heb jij niet overal evenveel haar op je kin? Vanaf nu wel.
Een greep uit grootmoeders huis-tuin-en-keukentips.
Je zou zelf bijna vergeten dat je ze hebt!
Tijd is schaars in deze barre jaren, en gevolg daarvan is dat je spiegel niet genoeg van jóuw tijd krijgt. Terwijl je meer winst, in keiharde centen, uit je uiterlijk kan halen.Een onderzoekje van Men’s Health bewees dat de meeste mannen van in de 30 gemiddeld nog geen 20 minuten aan hun uiterlijke presentatie besteden, inclusief scheerbeurt. Dat gaat ten koste van je presence én success. Persoonlijke verzorging heeft een directe positieve invloed op je maatschappelijke status (privé én zakelijk). Met andere woorden: alles wat je in de badkamer laat liggen, verlies je ook op de ladder. Onderzoek van de universiteit van Texas toonde zelfs aan dat de meest aantrekkelijke, goed verzorgde mannen tot maar liefst 17% méér verdienen dan hun minder gesoigneerde soortgenoten. Op een mannenleven zou dat gemiddeld zo’n 180.000 euro schelen. Een beetje investeren in personal care-producten én extra tijd voor de spiegel levert je sowieso altijd netto winst op. Bekijk de gallery voor het stappenplan om meer winst uit je uiterlijk te halen.