Een jas waarmee je hamburgers warm kunt houden?? Het bestaat

Stijl

Drie Nederlanders introduceren The Burger Jacket. 

Waar een koude pizza - met name de volgende dag - nog heerlijk smaakt, is een koude hamburger de nachtmerrie van elke burgerliefhebber. Stel je daarom voor dat er een product was waarmee je zelfs onderweg nog van een warme rakker kunt genieten. Klinkt als een droom, niet? Knijp gerust een paar keer in je arm, want die droom is werkelijkheid geworden en draagt de naam The Burger Jacket.

Burger-Jacket-Logo-Depth
pixel_

"Een revolutionaire, met dons gevoerde, winterjas waarin je in stijl je hamburgers warm kan houden. Speciaal ontworpen zakken met super isolerende, vetafstotende stof zorgen voor de perfecte opslagplaats voor je favoriete hamburger," aldus de Nederlandse bedenkers van dit merkwaardige, maar stiekem toch wel toffe product.

Pocket_
pixel_

"Het project begon als een grap in de achtertuin van ons studentenhuis en is compleet uit de hand gelopen. Na een jaar van productontwikkeling zijn we klaar om volgende week onze Kickstarter campagne te lanceren."

The Burger Jacket zal verkrijgbaar zijn in 3 kleuren: rood, zwart en groen en is naast een goed transportmiddel voor burgers ook uitermate geschikt om stijlvol voor de dag te komen. 

The Burger Jacket
pixel_

Check hier de campagne-video:

pixel_

The Burger Jacket een oplossing voor een probleem waarvan het bestaan niet kenden, maar los van de burger-functionaliteiten is het zeker geen lelijk ontwerp. En die warmhoud-zak kun je natuurlijk ook voor andere producten gebruiken. Ideaal!

Kijk voor meer info op hun website Theburgerjacket.com

Weten welke nieuwste releases er in juni aankomen en zijn geweest? We hebben het overzicht hier.
Kracht zit 'm blijkbaar in je haargrens, heren.
Het einde van een tijdperk, de eerste dag van de rest van je leven.