Dragen of dumpen?

Stijl

Ruim je garderobe twee keer per jaar op: ruimte in je kast betekent dat je mag gaan shoppen. Pak een vuilniszak en vraag jezelf af…

Hoe vaak draag ik dit?

Een heel jaar niet gedragen? Dit item kan de vuilniszak in. Natuurlijk hoef je dat voetbalshirt waarin je tien jaar geleden zoveel mooie dingen hebt beleeft niet weg te gooien, maar misschien moet je er een andere plek voor zoeken. Een koffer op zolder bijvoorbeeld.

 

Past het nog?

Is het antwoord nee, dan is de kans groot dat je het in de uitverkoop hebt gekocht. Laat dat een les voor je zijn. Is een kraag te smal geworden of je nek te dik, dan kun je je overhemd natuurlijk altijd nog met de bovenste knoopjes los dragen.

 

Past het nog bij je?

Bij twijfel laat je je partner of een goede vriend daar over oordelen. Ga ook eens shoppen met iemand van wie je weet dat hij/zij eerlijk is en van wie je de mening waardeert. Dat scheelt je een fortuin aan miskopen.

 

Moet er iets gerepareerd worden?

Gaten veroorzaakt door motten kun je laten repareren. Dat is prijzig en als het om een T-shirt gaat, is een nieuw exemplaar een goedkopere optie, maar die luxe kasjmieren trui is het echt wel waard.

 

Past het bij de rest?

Die knalgroene brogues mogen er dan nog zo perfect uitzien en je een flinke hap uit je budget hebben gekost, maar als er niets in je garderobe te vinden is wat je erbij kunt dragen, staan ze alleen maar in de weg.

 

Kan het nog?

Als je je dat moet afvragen, is het antwoord waarschijnlijk nee. Je weet het zeker als a) niemand anders het draagt of b) iemand die allesbehalve stijlvol is ermee loopt.

Meer stijltips vind je in ons halfjaarlijkse stijlgids, nú in de winkel.

’s Werelds meest populaire sport kent niet alleen de meest populaire spelers, maar ook de meest stijlvolle atleten.
In Amerika is onlangs een discussie aangewakkerd over de vraag of copyright ook geldig moet zijn op tatoeages.
Je kunt een horloge niet goed of fout dragen. Uiteindelijk komt het neer op je persoonlijke smaak, en de uitstraling die je cultiveert. Dat zeggende, ér zijn een paar regels die iedere horlogeliefhebber in zijn achterhoofd moet houden.
De nieuwste film met Tom Hardy in de hoofdrol is Legend. Hij speelt in deze film niet één maar twee hoofdrollen, namelijk: het meest beruchte gangsterduo uit het Londen van de jaren '60.
Tech Knit is Nike’s nieuwe innovatie op het gebied van sportswear. Voorafgaand aan de productie hebben de ontwerpers van Nike al de koppen bij elkaar gestoken met atleten om te kijken wat de wensen zijn en om van hun knowhow en hun bewegingen te leren.
Vindt zij jouw baard maar vies? Laat haar dan dit lezen.