Dragen of dumpen?

Stijl

Ruim je garderobe twee keer per jaar op: ruimte in je kast betekent dat je mag gaan shoppen. Pak een vuilniszak en vraag jezelf af…

Hoe vaak draag ik dit?

Een heel jaar niet gedragen? Dit item kan de vuilniszak in. Natuurlijk hoef je dat voetbalshirt waarin je tien jaar geleden zoveel mooie dingen hebt beleeft niet weg te gooien, maar misschien moet je er een andere plek voor zoeken. Een koffer op zolder bijvoorbeeld.

 

Past het nog?

Is het antwoord nee, dan is de kans groot dat je het in de uitverkoop hebt gekocht. Laat dat een les voor je zijn. Is een kraag te smal geworden of je nek te dik, dan kun je je overhemd natuurlijk altijd nog met de bovenste knoopjes los dragen.

 

Past het nog bij je?

Bij twijfel laat je je partner of een goede vriend daar over oordelen. Ga ook eens shoppen met iemand van wie je weet dat hij/zij eerlijk is en van wie je de mening waardeert. Dat scheelt je een fortuin aan miskopen.

 

Moet er iets gerepareerd worden?

Gaten veroorzaakt door motten kun je laten repareren. Dat is prijzig en als het om een T-shirt gaat, is een nieuw exemplaar een goedkopere optie, maar die luxe kasjmieren trui is het echt wel waard.

 

Past het bij de rest?

Die knalgroene brogues mogen er dan nog zo perfect uitzien en je een flinke hap uit je budget hebben gekost, maar als er niets in je garderobe te vinden is wat je erbij kunt dragen, staan ze alleen maar in de weg.

 

Kan het nog?

Als je je dat moet afvragen, is het antwoord waarschijnlijk nee. Je weet het zeker als a) niemand anders het draagt of b) iemand die allesbehalve stijlvol is ermee loopt.

Meer stijltips vind je in ons halfjaarlijkse stijlgids, nú in de winkel.

Het is zomer en dat betekent dat we ons weer buiten durven te vertonen. Natuurlijk doen we dat niet voordat we zeker weten dat alles wat daar rondloopt ons (met) huid en haar wil verslinden. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Met deze producten:
Zodra jij je shirt deze zomer uittrekt, wil je wel dat er een indrukwekkende rug tevoorschijn komt. Niet alleen qua omvang, maar ook wat huid betreft. Wij hebben vijf tips voor je zodat je zonder puistenrug (aka ‘bacne’) op het strand kan verschijnen.
Na de lancering van Nike’s epische LunarEpic Flyknit een tijdje terug, is er nu ook een lage variant verkrijgbaar: de LunarEpic Low Flyknit. Klaar om een epische run neer te zetten?
Throw your hands in the air like you just don’t care!
Verberg de sporen van die te wilde vorige avond.
Altijd al als Thomas en Arthur Shelby uit de hitserie ‘Peaky Blinders’ over straat willen gaan? Dat kan!