Dragen of dumpen?

Stijl

Ruim je garderobe twee keer per jaar op: ruimte in je kast betekent dat je mag gaan shoppen. Pak een vuilniszak en vraag jezelf af…

Hoe vaak draag ik dit?

Een heel jaar niet gedragen? Dit item kan de vuilniszak in. Natuurlijk hoef je dat voetbalshirt waarin je tien jaar geleden zoveel mooie dingen hebt beleeft niet weg te gooien, maar misschien moet je er een andere plek voor zoeken. Een koffer op zolder bijvoorbeeld.

 

Past het nog?

Is het antwoord nee, dan is de kans groot dat je het in de uitverkoop hebt gekocht. Laat dat een les voor je zijn. Is een kraag te smal geworden of je nek te dik, dan kun je je overhemd natuurlijk altijd nog met de bovenste knoopjes los dragen.

 

Past het nog bij je?

Bij twijfel laat je je partner of een goede vriend daar over oordelen. Ga ook eens shoppen met iemand van wie je weet dat hij/zij eerlijk is en van wie je de mening waardeert. Dat scheelt je een fortuin aan miskopen.

 

Moet er iets gerepareerd worden?

Gaten veroorzaakt door motten kun je laten repareren. Dat is prijzig en als het om een T-shirt gaat, is een nieuw exemplaar een goedkopere optie, maar die luxe kasjmieren trui is het echt wel waard.

 

Past het bij de rest?

Die knalgroene brogues mogen er dan nog zo perfect uitzien en je een flinke hap uit je budget hebben gekost, maar als er niets in je garderobe te vinden is wat je erbij kunt dragen, staan ze alleen maar in de weg.

 

Kan het nog?

Als je je dat moet afvragen, is het antwoord waarschijnlijk nee. Je weet het zeker als a) niemand anders het draagt of b) iemand die allesbehalve stijlvol is ermee loopt.

Meer stijltips vind je in ons halfjaarlijkse stijlgids, nú in de winkel.

Als man kom je weg met zichtbare littekens. Ze laten zien dat je een interessant leven leidt en risico’s hebt genomen. Maar wratten? Daaraan, en aan een hele trits aan andere fysieke imperfecties, kleven geen stoere verhalen. En er is geen man die zegt: ‘Die pigmentvlekken heb ik te danken aan 20 jaar geen zonnebrandcrème smeren. Cool hè?’ Nu kun je heel wat tijd en geld uitgeven aan een dermatoloog die je huid opknapt. Maar een kerel met ballen – met líttekens – doet wat hij moet doen om zelf af te rekenen met die rotwratten.
Kom van je gele tanden af zonder dure producten.
Bergamot is in vrijwel elke nieuwe citrusgeur van dit seizoen te vinden. Maar eh, wat is het eigenlijk?
In de zomer is een ingewikkeld kapsel niet handig. Met warme temperaturen op komst is het slim om alvast een zomers kapsel te kiezen, waar je de rest van de zomer haast geen omkijken meer naar hebt.
Het moeilijkste gedeelte heb je al gehad als je op date gaat, namelijk de ballen verzamelen om haar uberhaupt mee te vragen. Laat de stress van wat je aan zou moeten dus niet de overhand krijgen op deze avond. Wij helpen je zoeken naar een outfit waar je eigenlijk nooit de fout mee in kan gaan.
Wij ontdekten 10 manieren voor een mooie, volle bos met haar waar vrouwen maar al te graag doorheen glijden.