Dit zijn de nieuwe voetbalschoenen van Pogba, Messi en Suárez

Stijl

De juiste stijl voor voor een creatieveling, snelheidsduivel of een liefhebber van klassiek. 

Omdat elke speler een verschillende stijl heeft (zowel qua techniek als materiaal), heeft adidas het Cold Blooded-pack ontwikkeld: vier verschillende schoenen verschillende type spelers. Van echt klassiek tot modern opvallend, met bijpassende kleurenstatements.

Fans van Beckham zullen goede herinneringen hebben aan de legendarische adidas Predator wit-rood-zwarte combinatie, die nu - in een nieuw jasje - weer terugkeert op het veld. Even voor de duidelijkheid: de schoenen, niet Beckham zelf. 

Mocht jij echter meer een Messi zijn op het gebied van techniek, dan kun je de Nemeziz proberen. Deze van tape gemaakte kicks zijn perfect voor de creatieve speler die graag de show steelt.

Ook aan de liefhebbers van old-school is gedacht. Zo is er een zwarte, leren Copa, waarmee je qua stijl iets meer onder de radar kunt vliegen, om vervolgens verrassend en onverwachts uit de hoek te komen - althans, zo is het idee. 

Paul Pogba: adidas Cold Blooded Predator 

PredatorCB (5)

Lionel Messi: adidas Cold Blooded NEMEZIZ

Messi_

Luis Suárez: adidas Cold Blooded X17

X_

adidas COPA 18.1

Copa_

Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Een greep uit grootmoeders huis-tuin-en-keukentips.
Je zou zelf bijna vergeten dat je ze hebt!
Tijd is schaars in deze barre jaren, en gevolg daarvan is dat je spiegel niet genoeg van jóuw tijd krijgt. Terwijl je meer winst, in keiharde centen, uit je uiterlijk kan halen.Een onderzoekje van Men’s Health bewees dat de meeste mannen van in de 30 gemiddeld nog geen 20 minuten aan hun uiterlijke presentatie besteden, inclusief scheerbeurt. Dat gaat ten koste van je presence én success. Persoonlijke verzorging heeft een directe positieve invloed op je maatschappelijke status (privé én zakelijk). Met andere woorden: alles wat je in de badkamer laat liggen, verlies je ook op de ladder. Onderzoek van de universiteit van Texas toonde zelfs aan dat de meest aantrekkelijke, goed verzorgde mannen tot maar liefst 17% méér verdienen dan hun minder gesoigneerde soortgenoten. Op een mannenleven zou dat gemiddeld zo’n 180.000 euro schelen. Een beetje investeren in personal care-producten én extra tijd voor de spiegel levert je sowieso altijd netto winst op. Bekijk de gallery voor het stappenplan om meer winst uit je uiterlijk te halen.