Goed nieuws: McGregor staat op 6 oktober weer in de octagon

Sport

"Surprise, surprise motherf*cker! The king is back."

Het mocht even duren, maar eindelijk is het zover – Conor McGregor stapt weer in de octagon. Het is bijna twee jaar geleden dat de Ier de kooi betrad voor een titelgevecht. Na een uitstap in de boksring tegen Floyd Mayweather en een misstap tegen zijn rivaal én tegenstander van het aangekondigde gevecht, Khabib Nurmagodemov, gaat hij zijn woorden – als we hem mogen geloven – omzetten in daden.

Na maanden van speculaties en provocaties is het gevecht nu officieel aangekondigd door de UFC. Tijdens het evenement, UFC 229, kan McGregor een comeback maken en zijn "gestolen" titel heroveren op de Rus. Het gevecht is extra beladen, want McGregor en Nurmagodemov hebben een onderlinge vete sinds 2016. De gemoederen liepen hoog op en bereikten een hoogtepunt eerder dit jaar, toen McGregor met zo’n twintig man de bus van Nurmagodemov aanviel (lees: Dramatische week voor Conor McGregor).

De twee kemphanen kunnen de vete nu eens en voor altijd beslechten in de T-Mobile Arena in Las Vegas op 6 oktober. Zet het in je agenda, want dit belooft een hels spektakel te worden.


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Je wil wel sporten, maar wat past nou echt bij je? 
Welke cardio-methode is het beste?
"Als je de beste, duurste speler van de wereld bent, dan hoor je niet zo te spelen.”
Churandy Martina pakt twee keer goud en bewijst de snelste van het Nederlandse atletiek te zijn.