Zo scoor je de chick die eigenlijk te knap voor je is

Sex

Ooit geweten dat het nuttig kan zijn om je in de friendzone te bevinden? Volgens onderzoek van de University of Texas in Austin is de kans op een relatie met die hete chick groter wanneer ze je goed kent voordat je haar uitvraagt.

In het onderzoek werden mensen gevraagd om een stellen een cijfer te geven op basis van aantrekkelijkheid. De mannen en vrouwen die een relatie kregen toen ze elkaar nog niet zo lang kenden, kregen hetzelfde cijfer. Bij de stellen die elkaar al langer kenden, kreeg één van de partners vaker een hoger aantrekkelijkheidscijfer van de jury.

In andere worden: een gemiddeld uitziend stel begint een relatie nog voordat ze het feestje verlaten. Maar een gemiddeld uitziende jongen die een totale chick aan de haak wil slaan, heeft daar iets langer voor nodig.

Door de relatie op de lange baan te schuiven, komen langzaam maar zeker andere karaktertrekker (zoals je charme, geweldige persoonlijkheid en awesome humor) aan het licht. Zo kan de eerste indruk die iemand van je had veranderen, zegt onderzoeksauteur Lucy Hunt.

Hoe beter je haar leert kennen, hoe groter de kans is dat ze je leuk gaat vinden – totdat je daadwerkelijk aantrekkelijk wordt in haar ogen.

De snelste route uit de friendzone bereik je door jezelf zichtbaar bij haar te maken, zegt relatietherapeut Melissa Schneider. Dit weekend een barbecue bij vrienden? Houd een stoel voor haar vrij.

Blijf intussen wel actief in het veld – wachten op een relatie die misschien niet gaat ontwikkelen levert je ook weinig op. Wanneer de wederzijdse aantrekkingskracht na 17 maanden nog niet aanwezig is, wordt het tijd om verder te gaan.

Ook als je niet van brunettes houdt. 
Het grootste gedeelte van de vrouwen is bereid om dit wel eens met je te doen… Geloof ons: het zal je niet teleurstellen.
Deze vrouw heeft het helemaal gehad met foute mannen - en wel hierom.
"Als je je niet vertrouwd en comfortabel bij iemand voelt, verwacht dan ook geen mind-blowing sex."