Foto: Getty

Zo maak je je jongeheer groter

Sex

Haal het meeste uit je mannelijkheid met deze tips.

‘Even voor de duidelijkheid,’ begint sexadviseur en schrijver dr Pam Spurr, ‘de lengte van je penis is jóuw probleem – 99% van de vrouwen is tevreden met wat je te bieden hebt.’ Ben je kleiner dan gemiddeld? Dan heeft je lichaam nog een heel aantal hulpmiddelen waar je wat aan zou kunnen hebben, zoals je vingers, je tenen, je tong – wat er maar nodig is om haar tot een hoogtepunt te helpen.

‘Vrouwen verschillen niet zo veel van mannen,’ zegt Spurr. ‘Ze zijn opgelucht wanneer ze de climax bereiken – maar weinig vrouwen die een orgasme hebben gehad gaan zeuren over de lengte van je penis.’

Nu deze mythe uit de wereld is geholpen, kunnen we kijken naar jouw probleem. ‘Het is een kwestie van onzekerheid,’ zegt Emily Dubberly, sexauteur. ‘Ongeacht de grootte zijn mannen snel tevreden over wat ze hebben. Dit maakt ze meer ontspannen en leuker in bed. Mannen die het gevoel hebben dat ze tekort schieten, zijn een stuk onzekerder tijdens de sex.’ Meer zelfvertrouwen? Lees dan door.

Weg met het buikje
Dat laagje vet boven je schaambeen verstopt je penis. Wanneer je te zwaar bent, concentreert het vet zich rondom de basis van de penis, waardoor deze kleiner lijkt. Hierdoor is het ook moeilijker om de partner diep te penetreren. Sport geregeld en werk dat buikje weg. Hierdoor kan de lengte van je penis met 2,5 cm toenemen. 

Trim het haar
Ook schaamhaar is een soort dekmantel die je trots verstopt. Haal het haar rondom de basis van de penis weg, zodat je meer vlees laat zien. En meer vlees = meer lengte. Bovendien is het voor haar dan een stuk aantrekkelijker je te voorzien van wat oraal plezier.

Koop een cockring
En dan het liefste één die trilt. Niet alleen zal het jou een stevigere erectie geven, het zal haar ook stimuleren. De sensatie leidt haar zodanig af, dat ze het niet eens zou merken als je penis nog eens de helft korter zou zijn.

Speel in ondiep water
Zeker het ondiepe gedeelte (de eerste 2 cm) van haar vagina bevat veel zenuwuiteinden – de meesten zitten verstopt in haar schaamlippen en clitoris. Hoe dieper je gaat, hoe minder ze voelt. ‘Door je te focussen op het begin van haar vagina, zal je haar zenuwuiteinden maximaal stimuleren,’ zegt Spurr. ‘Dit gebied verschaft haar het meeste plezier.’

Engelands mooiste vrouw in je feed: kan gewoon. 
Onderzoek onthult wat je moet zeggen om van die Tinder-match een date te maken.
Vraag je je af waar de ogen van een vrouw naartoe glijden, zodra ze je ziet lopen?
We geven je je langverwachte antwoord op deze prangende vraag.
Vormt porno echt een bedreiging voor je geluk? We zochten het voor je uit.
Draag je een uniform? Dan heb je ze waarschijnlijk voor het uitkiezen.