Wat tosti's te maken hebben met je sexleven

Sex

Jij eet tosti's? Dan heb je waarschijnlijk veel sex.

Datingwebsite Skout heeft een opmerkelijk onderzoek uitgevoerd onder 4.600 gebruikers, waarin ze hebben gekeken naar wat de voorliefde voor sandwiches over hen zegt. En wat blijkt: als tosti-verslinder ben je niet alleen avontuurlijker en schenk je vaker aan goede doelen, ook heb je een stuk meer sex.

Uit de resultaten blijkt dat 32% van de tostiverslinders vaker dan zes keer per maand sex heeft. Van degenen die tosti's links laten liggen, heeft slechts 27% vaker dan zes keer per maand sex. Maar dat is niet alles. 73% van de tosti-vreters heeft minimaal één keer per maand sex in tegenstelling tot degenen die tosti's links laten liggen. Slechts 63% van deze anti's heeft minimaal één keer per maand sex. Wij zeggen: eet nog een tosti.

Je weet wat ze zeggen… Maar is het ook waar?
De twee grootste pluspunten van Sofie zitten hoger dan je denkt; het zijn haar felgroene kijkers.
Het is een raadsel. Soms komt een vrouw verlegen over, maar blijkt ze vervolgens een beest in bed te zijn. En soms ontmoet je een schijnbaar ontembare tijger, maar blijk jij al het werk te moeten doen. Om dit raadsel te ontcijferen, vroegen wij ons af of het mogelijk is om exact te voorspellen hoe een vrouw in bed is. Het zou het leven in ieder geval een stukje makkelijker maken, nietwaar?
Het stralende middelpunt van deze ietwat druilerige vrijdag.
We vertellen je wat je (per ongeluk) verkeerd doet en ook wat je dan wél moet doen.