Wat mannen het belangrijkste vinden aan een vrouw

Sex

Borsten of intelligentie? We zijn echt niet zo oppervlakkig als vrouwen denken.

Volgens een vooraanstaand wetenschapper aan Cambridge vinden mannen niet de borsten, maar de intelligentie van een vrouw belangrijk. Volgens evolutionair bioloog Professor David Bainbridge toont haar intelligentie namelijk aan of ze verantwoordelijk genoeg is om moeder te worden. Daarnaast kun je volgens de professor van haar intelligentie afleiden of ze is opgevoed door intelligente ouders en of ze daadwerkelijk goed opgevoed is.
En haar benen dan? Vaak is beweerd dat mannen vallen op vrouwen met lange benen. Volgens Professor Bainbridge is ook dit onjuist. ''Mannen vallen op symmetrische vormen, dit laat zien dat hun potentiële partner jong en gezond is en stabiele genen heeft. Borsten spelen daarom geen belangrijke rol voor mannen, want ze zijn bijna nooit symmetrisch,'' aldus Bainbridge. Haar benen moeten daarnaast recht zijn; kromme benen duiden mogelijk op de kans om bepaalde ziektes te ontwikkelen.

Kortom: haar volle buste speelt geen rol. Grote borsten zijn vaker asymmetrisch, iets wat ons mannenbrein niet leuk vindt. Intelligentie is uiteindelijk het belangrijkst, omdat dit laat zien dat ze in staat is onze kinderen groot te brengen. En zij maar denken dat we oppervlakkig zijn.

'Ik ben een rondborstige seksbom. Ik doe geen haute couture of modeshows. Je zal mij echt niet op de Fashionweek tegenkomen.'
Het kost je ruim €1.500.000, maar dan heb je ook wat – 2.000 diamanten om precies te zijn.
Dankzij deze tips ben jij straks heer en meester in de slaapkamer.
Handjes in de lucht als dit ook jouw ultieme girl next door is.
Doutzen + Lingerie = Sunnery James is een grote mazzelaar, kunnen we je vertellen.
Bekende en minder bekende naakte vrouwen om van te houden.