Wat mannen het belangrijkste vinden aan een vrouw

Sex

Borsten of intelligentie? We zijn echt niet zo oppervlakkig als vrouwen denken.

Volgens een vooraanstaand wetenschapper aan Cambridge vinden mannen niet de borsten, maar de intelligentie van een vrouw belangrijk. Volgens evolutionair bioloog Professor David Bainbridge toont haar intelligentie namelijk aan of ze verantwoordelijk genoeg is om moeder te worden. Daarnaast kun je volgens de professor van haar intelligentie afleiden of ze is opgevoed door intelligente ouders en of ze daadwerkelijk goed opgevoed is.
En haar benen dan? Vaak is beweerd dat mannen vallen op vrouwen met lange benen. Volgens Professor Bainbridge is ook dit onjuist. ''Mannen vallen op symmetrische vormen, dit laat zien dat hun potentiële partner jong en gezond is en stabiele genen heeft. Borsten spelen daarom geen belangrijke rol voor mannen, want ze zijn bijna nooit symmetrisch,'' aldus Bainbridge. Haar benen moeten daarnaast recht zijn; kromme benen duiden mogelijk op de kans om bepaalde ziektes te ontwikkelen.

Kortom: haar volle buste speelt geen rol. Grote borsten zijn vaker asymmetrisch, iets wat ons mannenbrein niet leuk vindt. Intelligentie is uiteindelijk het belangrijkst, omdat dit laat zien dat ze in staat is onze kinderen groot te brengen. En zij maar denken dat we oppervlakkig zijn.

Engelands mooiste vrouw in je feed: kan gewoon. 
Onderzoek onthult wat je moet zeggen om van die Tinder-match een date te maken.
Vraag je je af waar de ogen van een vrouw naartoe glijden, zodra ze je ziet lopen?
We geven je je langverwachte antwoord op deze prangende vraag.
Vormt porno echt een bedreiging voor je geluk? We zochten het voor je uit.
Draag je een uniform? Dan heb je ze waarschijnlijk voor het uitkiezen.