Foto: Getty

Waarom je vaker sex moet hebben op de keukentafel

Sex

Of elke andere plek waar je bed niet bij betrokken is.

Je hebt flink geïnvesteerd in die kingsize boxspring. En nee, niet alleen om je rug te verwennen! Bij de aanschaf hoopte ook een zeker ander lichaamsdeel er lekker in de watten te worden gelegd. Uit onderzoek blijkt nu echter dat het bed van je dromen je sexleven juist om zeep helpt. 

Saaie slaapkamerstelletjes

Waar het fout gaat: slaapkamersex wordt op een gegeven moment een beetje gewoontjes. Wat je beter kunt doen: je partner op welke andere plek dan ook te grazen nemen. Dat blijkt althans uit onderzoek van housemethod.com, dat 1.000 mensen ondervroeg over hun sexuele gewoontes. Koppels die af en toe ook buiten de slaapkamer tekeergingen, waren over het algemeen 10.5% tevredener over hun relatie en maar liefst 33% blijer met hun sexleven dan hun degelijke tegenhangers. Die eerste groep ging tevens vaker van bil: 10.9 keer per maand, in vergelijking met 5.8 keer voor de slaapkamerstelletjes. Maar waarom? Omdat mensen nieuwe dingen spannend vinden en daar opgewonden van raken. Simple as that

Populaire locaties waren onder andere de keuken, woon- en badkamer. Zolders, kasten en tuinen dienden maar zelden als decor voor een spannend avontuurtje. Verrassend genoeg werken ook auto’s erotiserend. Uit onderzoek van het Britse Holiday Cars blijkt dat 1 op de 5 klanten een auto huurt om, nouja, de vering te testen.


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Je weet wat ze zeggen… Maar is het ook waar?
De twee grootste pluspunten van Sofie zitten hoger dan je denkt; het zijn haar felgroene kijkers.
Het is een raadsel. Soms komt een vrouw verlegen over, maar blijkt ze vervolgens een beest in bed te zijn. En soms ontmoet je een schijnbaar ontembare tijger, maar blijk jij al het werk te moeten doen. Om dit raadsel te ontcijferen, vroegen wij ons af of het mogelijk is om exact te voorspellen hoe een vrouw in bed is. Het zou het leven in ieder geval een stukje makkelijker maken, nietwaar?
Het stralende middelpunt van deze ietwat druilerige vrijdag.
We vertellen je wat je (per ongeluk) verkeerd doet en ook wat je dan wél moet doen.