Waarom Meghan Markle je ultieme droomvrouw is

Sex

Je kijkt heus niet alleen Suits omdat Harvey zo’n baas is...

Je kijkt heus niet alleen Suits omdat Harvey zo’n baas is – wat je je vriendin ook vertelt. En als ze je weer eens oppervlakkig noemt, staan hieronder een aantal redenen waarmee jij kunt aantonen dat je smaak qua vrouwen echt wel wat verder gaat dan een knap koppie. Hoewel ook dat meetelt. Hieronder alle redenen waarom je vannacht over Meghan Markle droomt.

Ze is ongelooflijk knap

Ze heeft niet ’t uiterlijk van je girl-next-door en daar gaat je hart sneller van kloppen. Daarnaast doet ze aan yoga, dus is ze hartstikke lenig. Handig voor bepaalde doeleinden, amiright guys?

 

 

>> Hier zie je trouwens foto's van de real life Rachel Zane >

 

Ze is intelligent

Neehee, niet alleen in Suits. Meghan studeerde theaterwetenschappen én internationale betrekkingen. Daarbij ging ze niet in één keer het acteervak in, maar werkte ze eerst een paar jaar voor de Amerikaanse ambassade in Buenos Aires en Madrid. Wereldvrouw (letterlijk). Houden we van.

Ze heeft klasse

Van Meghan vind je geen foto’s met onnodig bloot – ze is sexy zonder het er dik bovenop te leggen. Daarbij weet ze vast wel hoeveel mannen hun nek verdraaien op ’t moment dat ze langsloopt, maar krijgt ze er geen arrogante air van. Houden we ook van.

Ze weet waar ze over praat

Meghan heeft precies zo’n leeftijd waarop een vrouw levenservaring heeft, en tegelijkertijd nog jong van geest is; ze is 35 jaar – niet dat je haar dat had gegeven, natuurlijk. Het totaalplaatje wordt bij vrouwen overigens alleen maar beter met de jaren, dus er staat ons nog veel moois te wachten wat Meghan betreft.

Ze komt goed in de buurt van een chef-kok

Stel je komt thuis van je werk en er staat een prachtvrouw in de keuken die een maaltijd voor je heeft bereid. Speciaal voor jou, ja. Wanneer je een relatie hebt met Meghan, zou dit zomaar het geval kunnen zijn op een dinsdagavond. Meghan is niet alleen een uitstekende kok, ze vindt ook dat lekker eten een mens gelukkig maakt – ons hoor je niet protesteren. 

 

>> Hier zie je Meghan met een burger. Kan het nog beter? >

 

Bonuspunten voor haar liefde voor dieren

Dat kan alleen maar betekenen dat ze een goed hart heeft. Sterker nog: Meghan redden pasgeleden twee honden uit het asiel. Als je nu lange strandwandelingen voor je ziet met Meghan, Bogart en Guy; dat zit er dus dik in. 

Me and my guy. Good to be home. #snuggles #homesweethome #adoptdontshop

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

 

 

Via Esquire.nl

Til je solosessies naar een hoger niveau met deze tips.
Vrouwen vinden dit vaak belangrijk, jij vast wat minder. Knoop deze resultaten toch in je oren, zodat je een flater voorkomt.
Als zij geen vlees aanraakt in de keuken, zou je sperma dan ook niet op het menu mogen staan?
De Californische Rachel Barnes Horowitz of Rocky Barnes houdt van zand tussen haar tenen en zout in d'r haar.