Vrouw stuurt willekeurige mannen Valentijnsbericht, krijgt bizarre reacties

Sex

Ze ontmoetten elkaar maanden geleden in een café...

Victoria Trocino uit New York haalde afgelopen zondag een grap uit bij 17 verschillende mannen die ze in kroegen in Dublin had leren kennen. Ze wilde weten hoe de mannen zouden reageren. Trocino bracht verschillende zomers door in Dublin en besloot een aantal mannen die ze in die periodes had leren kennen te contacteren. Een aantal antwoorden deelde ze op haar blog en zijn ongelooflijk.

“We hebben het allemaal weleens meegemaakt”, schrijft ze. “We gaan uit, hebben het naar ons zin, ontmoeten iemand die interesse toont, grappig en flirterig en... onwijs dronken is. We dansen en misschien kussen we op een bepaald moment, maar we weten beiden dat het nergens toe leidt, dus wisselen we telefoonnummers uit en gaan we weer naar huis met onze vrienden. Die persoon zie of spreek je nooit meer.” In plaats daarvan besloot Victoria de mannen in kwestie een persoonlijk bericht te sturen om ze een gelukkige Valentijnsdag te wensen. Vier van de 17 antwoordden.

Dit was Niall, van 7 maanden geleden, die ‘echt heel aardig’ was.

Niall

Vervolgens antwoordde de ‘penguin erector’, wier respons je met open mond achterlaat. Kan iemand z’n vriendin een kaartje sturen met de boodschap dat hun relatie per direct over moet zijn, omdat ie haar totaal niet verdient? Wat een lul.

Penguin
penguin2

Toen kwam Ryan, die het graag over politiek heeft. Helaas is de vraag hoe ’t ervoor staat met de keuze Trump of Clinton niet bepaald gepast en een zere plek voor miljoenen Amerikanen. Oh en Ryan, dames hebben geen ‘geel’ haar. Dames hebben ‘blond’ haar. Sukkel.

ryan
Ryan2
ryan3

Uiteindelijk kwam Isaac, die zich vooral haar billen kon herinneren. Beste Isaac, we begrijpen je, maar als je een dame een compliment wilt maken, kan je dat het best doen over eigenschappen die haar karakter kenmerken. Oen...

Isaac
Isaac2

Via Mashable.com

Even een flinke dosis Khaleesi om de pijn van het wachten op GoT wat te verzachten.
“Ga je dat allemaal opeten?”
Deze brunette bewijst dat een vakantie naar Australië er binnenkort toch echt eens van moet komen…
Zó veilig is het dus ook weer niet.
Een broodje shoarma eten voor je op stap gaat kan dus helemaal geen kwaad.