Vier tekenen dat ze mogelijk vreemdgaat

Sex

Herken je deze vier signalen? Dan wordt het misschien tijd voor een goed gesprek. 

Heb je je tongspieren de laatste tijd meer getraind dan elke andere spier in je lichaam? Dat kan duiden op een rode vlag. Voor een onderzoek van de Oakland University kregen 231 mannen een vragenlijst voorgeschoteld, waaruit naar voren zou komen welke signalen duiden op een vreemdgaande, vrouwelijke partner. De mannen die het idee hadden dat hun partner vreemdging,  gaven aan dat ze haar vaker bedienden van orale sex. 

Verbaasd? Lees nog even door, want dit is bizar: naast mensen leveren ook orang-oetans, lemuren en kleine vleermuizen orale diensten bij elkaar. Wat dit met jou te maken heeft? Nou, je verre voorvader (die wat dichter bij hierboven genoemde diersoorten stond) kon met zijn tong achterhalen of een andere man bloemen had geplukt in de tuin van vrouwlief. Dat was de reden dat er eens in de zoveel tijd een kleine ‘tongcheck’ moest worden gedaan, om er zeker van te zijn dat vrouwlief niet over zou lopen naar de grot van de beter jagende buurman. Bij dieren werkt dit hetzelfde, zegt studie-auteur Michael Pham, evolutionair psycholoog. 

Natuurlijk bewijst dit niet per definitie dat ze vreemdgaat, benadrukt Pham. Het is simpelweg een teken dat je het idee hebt dat er ‘zaad-concurrentie’ is van andere mannen, legt hij uit. Dat, of je houdt gewoon heel erg van het geven van orale sex. 

Hier zijn nog drie alarmsignalen van een vreemdgaande partner:

1. Diep gaan. Mannen die (onbewust) het idee hebben dat de vrouw andere matrassen bevuilt, hebben de neiging om harder en dieper te stoten tijdens de sex, blijkt uit onderzoek van de Florida Atlantic University. De onderzoekers denken dat dit dient om andermans zaad uit de weg te ruimen. 

2. Ze doolt wat rond. Letterlijk. Vrouwen in de ovulatie die actief op zoek zijn naar nieuwe partners, zetten meer stappen. Dat ontdekte de UCLA. De onderzoekers denken dat de toegenomen mobiliteit ervoor zou moeten zorgen dat ze meer mannen ontmoet. (Of ze houdt gewoon heel erg van wandelen…)

3. Persoonlijke valkuilen. Openheid, intelligentie en sociaal zijn, zijn vrouwelijke karaktereigenschappen die de kans op vreemdgaan vergroten. Dat schrijft tijdschrift Personality and Individual Difference.

Even een flinke dosis Khaleesi om de pijn van het wachten op GoT wat te verzachten.
“Ga je dat allemaal opeten?”
Deze brunette bewijst dat een vakantie naar Australië er binnenkort toch echt eens van moet komen…
Zó veilig is het dus ook weer niet.
Een broodje shoarma eten voor je op stap gaat kan dus helemaal geen kwaad.