Foto: Getty

Versier je droomvrouw op een festival

Sex

Grote kans dat als je een festivalliefhebber bent, je droomvrouw ook op een festival rondloopt. Met deze zes manieren verover je haar tussen de beats en plastic bekers.

1. Sta sterk in je schoenen
Ja jongen, confidence is key. En nee, ze vindt het niet ‘schattig’ als je op een Hugh Grant-achtige manier onzeker probeert te doen; ze wil een man die er echt ‘staat’. “Denk na over je lichaamstaal”, zegt professioneel versierder Kezia Noble. “Lijk je gespannen? Breekt je stem soms? Knik je bij alles wat ze zegt?” Loop niet achter haar aan als een onzeker hondje; leid de conversatie, laat weten hoe je over bepaalde onderwerpen denkt en maak oogcontact. Hierdoor stroomt er extra oxytocine naar haar hersenen, waardoor ze zich meer verbonden voelt met je. Pas wel op dat je niet gaat staren. Voor je het weet rent ze naar de beveiliging.

2. Ga niet dronken tegen haar aan staan lallen
Je mag jezelf best wat moed indrinken, maar ken je grens. “Sommige mannen proberen zenuwen tegen te gaan door te gaan drinken, maar een vrouw heeft geen behoefte aan een bezopen kerel”, zegt Noble. Breekt het zweet je bijna uit? Loop dan even naar het toilet en neem een ‘power-pose’ aan. Zet je handen op je heupen en duw je borst vooruit. Deze houding geeft je testosteron gek genoeg een boost van 20%, blijkt uit onderzoek van de Harvard Business School. Bizar, maar het werkt.

3. Vergeet je openingszin
“Mannen maken zich te druk over de openingszin, maar dit gaat echt geen verschil maken”, zegt Noble. Het is belangrijk hoe jij reageert op haar reactie. Begin je met een slechte opener en hapt ze niet? Zeg dan: “Sorry daarvoor, ik moest het even proberen. Welk cijfer geef je ‘m op een schaal van 1 tot 10?” Zo red je jezelf.

4. Wees persoonlijk
Complimenten zijn goed. Specifieke complimenten zijn beter. “Vertel haar dat ze mooie ogen heeft, en ze zal je zeggen dat ze dit al honderden keren heeft gehoord”, zegt Noble. Wees uniek op een niet slijmerige manier. Zeg bijvoorbeeld: je lijkt op een moderne Audrey Hepburn. Zo heeft ze meer het gevoel dat je het echt tegen haar zegt, en niet dat je dit compliment al bij 10 chicks hebt uitgeprobeerd op hetzelfde festival.

5. Wees eerlijk
Hebben jullie eenmaal een wat diepgaander gesprek? Lieg niet omdat je denkt dat ze zo een beter beeld van je krijgt. Wees eerlijk. Haat je je werk? Zeg dan dat je het alleen doet omdat je er je hobby’s en vakanties van kunt financieren. “Je hebt zo al snel haar interesse, aangezien niet iedereen zo eerlijk durft te zijn”, zegt Noble. “Vrouwen reageren over het algemeen goed op die kwetsbaarheid.

6. Zorg dat je alleen met haar kunt zijn
Vrouwen gaan over het algemeen niet alleen naar een festival – degenen die dat wel doen kun je waarschijnlijk beter vermijden. “Je moet de groep benaderen, maar er voor zorgen dat je haar uit die groep weg kunt halen”, zegt Noble. Haar vriendinnen zullen het vervelend vinden als je dit te opvallend doet. “Zeg in plaats daarvan: Vinden jullie het goed als ik haar even vijf minuten van jullie steel voordat ik naar mijn vrienden terug ga.” Doordat je een tijdslimiet stelt maak je jezelf meer gewild: als ze denkt dat je weggaat zal ze liever nog even met je praten.


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Engelands mooiste vrouw in je feed: kan gewoon. 
Onderzoek onthult wat je moet zeggen om van die Tinder-match een date te maken.
Vraag je je af waar de ogen van een vrouw naartoe glijden, zodra ze je ziet lopen?
We geven je je langverwachte antwoord op deze prangende vraag.
Vormt porno echt een bedreiging voor je geluk? We zochten het voor je uit.
Draag je een uniform? Dan heb je ze waarschijnlijk voor het uitkiezen.