Foto: Getty

Van deze standjes ga je sowieso spijt krijgen

Sex

Het ziet er heel opwindend uit in een film. In werkelijkheid gaat het er minder makkelijk aan toe.

Esquire zette 6 standjes op een rij, waar je direct spijt van krijgt als je er aan begint. 

1. Sex onder de douche

De romantiek is ver te zoeken, als tijdens sex onder de douche alleen maar bezig bent met zorgen dat je niet uitglijdt. Orale sex komt zo erg dicht in de buurt van waterboarding en dat gun je zelfs je ex-vriendin niet.

2. Sex tegen de muur
Het lijkt spannend, haar tegen de muur aanduwen. Maar op een of andere manier is de één altijd nét te groot voor dit standje. Zij dan maar d'r hakken aan? Dan komt punt 1 weer op de hoek kijken en ben je meer bezig met balans dan met elkaar.

3. Sex op het aanrecht
Lekker begin van het weekend... Daar gaat de vieze vaat! Erg sexy om het in één veeg van het aanrecht te schuiven, alleen jammer dat je daarna langer bezig bent met schoonmaken dan dat jouw vluggertje duurde.

4. Standje '69
Eigenlijk verloopt dit nooit vlekkeloos, al zal niemand dat snel toegeven. Denk aan schoppende voeten in je gezicht en nog meer van die ellende.

5. Sex in de auto
Helemaal hot voor een paar minuutjes en je waant je voor even weer dat achttienjarige mannetje van weleer. Totdat je de armleuning, versnellingspook en de iets te krappe achterbank ziet. Ho maar, dit gaat niet werken.

6. Sex on the beach
Zeker weten! Je bent toch vrijwel naakt, de wind waait zachtjes en je ruikt het zoute water en pfft, je hebt zand in je mond! Nee, dit was een slecht plan. Om erger te voorkomen kun je beter naar je hotelkamer teruggaan.

 

 

 

 

 

 

Bron: Esquire

Til je solosessies naar een hoger niveau met deze tips.
Vrouwen vinden dit vaak belangrijk, jij vast wat minder. Knoop deze resultaten toch in je oren, zodat je een flater voorkomt.
Als zij geen vlees aanraakt in de keuken, zou je sperma dan ook niet op het menu mogen staan?
De Californische Rachel Barnes Horowitz of Rocky Barnes houdt van zand tussen haar tenen en zout in d'r haar.