Foto: Getty

Van deze standjes ga je sowieso spijt krijgen

Sex

Het ziet er heel opwindend uit in een film. In werkelijkheid gaat het er minder makkelijk aan toe.

Esquire zette 6 standjes op een rij, waar je direct spijt van krijgt als je er aan begint. 

1. Sex onder de douche

De romantiek is ver te zoeken, als tijdens sex onder de douche alleen maar bezig bent met zorgen dat je niet uitglijdt. Orale sex komt zo erg dicht in de buurt van waterboarding en dat gun je zelfs je ex-vriendin niet.

2. Sex tegen de muur
Het lijkt spannend, haar tegen de muur aanduwen. Maar op een of andere manier is de één altijd nét te groot voor dit standje. Zij dan maar d'r hakken aan? Dan komt punt 1 weer op de hoek kijken en ben je meer bezig met balans dan met elkaar.

3. Sex op het aanrecht
Lekker begin van het weekend... Daar gaat de vieze vaat! Erg sexy om het in één veeg van het aanrecht te schuiven, alleen jammer dat je daarna langer bezig bent met schoonmaken dan dat jouw vluggertje duurde.

4. Standje '69
Eigenlijk verloopt dit nooit vlekkeloos, al zal niemand dat snel toegeven. Denk aan schoppende voeten in je gezicht en nog meer van die ellende.

5. Sex in de auto
Helemaal hot voor een paar minuutjes en je waant je voor even weer dat achttienjarige mannetje van weleer. Totdat je de armleuning, versnellingspook en de iets te krappe achterbank ziet. Ho maar, dit gaat niet werken.

6. Sex on the beach
Zeker weten! Je bent toch vrijwel naakt, de wind waait zachtjes en je ruikt het zoute water en pfft, je hebt zand in je mond! Nee, dit was een slecht plan. Om erger te voorkomen kun je beter naar je hotelkamer teruggaan.

 

 

 

 

 

 

Bron: Esquire

Ook als je niet van brunettes houdt. 
Het grootste gedeelte van de vrouwen is bereid om dit wel eens met je te doen… Geloof ons: het zal je niet teleurstellen.
Deze vrouw heeft het helemaal gehad met foute mannen - en wel hierom.
"Als je je niet vertrouwd en comfortabel bij iemand voelt, verwacht dan ook geen mind-blowing sex."