Foto: Getty

Van deze producten krijgt ze meer zin in sex

Sex

Gooi je kookkunsten in de strijd voor wat extra actie tussen de lakens.

Als haar libido de laatste tijd te wensen over laat, dan kan dit mogelijk liggen aan haar eetpatroon. Het is logisch dat zij niet in de stemming is als ze moe is en een opgeblazen gevoel heeft. Naast gezonder eten zijn er 7 voedingsmiddelen die specifiek aan te raden zijn om haar libido te verhogen. Stap dus in de keuken, en verras haar met een heerlijk ontbijtje, lunch of diner. Wat jij hiermee wint? Zet je zinnen op een wilde vrijpartij op de eettafel.
  
Zalm en makreel
De omega-3 vetzuren in vette vis zijn jouw beste partner als het gaat om de bloedcirculatie in je lichaam, aldus Blum, wat essentieel voor de toevoer van bloed naar jullie geslachtsdelen (en daar de opwinding vergroot). Ook bij jou kan dit dus voor wat extra opwinding zorgen.  Ze kunnen ook het dopamineniveau in haar brein verhogen – een belangrijke voorloper van haar lustgevoel.
  
Biefstuk
Is ze geen vegetariërs, maak dan gerust een stukje rood vlees, zegt voedingsdeskundige Esther Blum. Dit vlees is (zeker als het van gras-gevoede koeien komt) een rijke bron van zink, dezelfde voedingsstof waaraan oesters hun reputatie te danken hebben. Zink verhoogt namelijk haar testosteron en beperkt de productie van prolactine, een hormoon dat een negatieve invloed heeft tussen de lakens.
 
Eieren
Ontbijtje op bed, gevolgd door ochtendsex? Kies voor een omelet. De eiwitten in eieren zullen haar energielevel én focus een boost geven – twee dingen die ze altijd wel kan gebruiken. Plus, ze vormen een goede bron van vitamine B6, wat haar hormoonniveaus in balans helpt te houden en zo haar libido kan reguleren. (Bonus: mogelijk minder stemmingswisselingen).
   
Ongezoet cranberrysap
Niet alleen helpt blaasontsteking te voorkomen, maar cranberrysap is ook een natuurlijke vochtafdrijver, wat goed van pas komt als ze last hebt van een opgeblazen buik. Doe eetlepels ongezoet cranberrysap in een glas water en laat haar dit rustig opdrinken.
  
Chocolade
Zeg nou zelf, is er iets wat het niet kan doen? Chocola is een beproefd afrodisiacum en bevat veel magnesium, wat haar meer ontspannen maakt. In pure chocolade met minimaal 70% cacao zit ook nog eens phenylethylamine (PEA), die dezelfde hormonen doet vrijkomen als een fijne vrijpartij, zo blijkt uit een onderzoek verschenen in het Journal of the American Diabetic Association.
  
Havermout
Haar ontbijt kan daadwerkelijk een testosteronboost geven, wat niet betekent dat ze ineens de baard in de keel krijgt maar wel dat haar sex drive in de volgende versnelling gaat. Plus, benadrukt Blum: de haver bevat L-arginine, een stof die soms wordt ingezet bij erectiestoornissen en ook de bloedtoevoer naar de clitoris bevordert. Nog een extra reden om 's ochtends haar ontbijt te maken.
Perzik en nectarine
Deze fruitsoorten zitten sowieso al vol vitamine C, waarvan diverse studies hebben uitgewezen dat ie het libido bij vrouwen verhoogt. Bovendien is het ook goed voor de bloedsdoorstroom en zo voor haar opwinding.

 

 

Bron: Women's Health

Je bent niet de enige die die natte plek vermijdt.
Je weet wat ze zeggen… Maar is het ook waar?
De twee grootste pluspunten van Sofie zitten hoger dan je denkt; het zijn haar felgroene kijkers.
Het is een raadsel. Soms komt een vrouw verlegen over, maar blijkt ze vervolgens een beest in bed te zijn. En soms ontmoet je een schijnbaar ontembare tijger, maar blijk jij al het werk te moeten doen. Om dit raadsel te ontcijferen, vroegen wij ons af of het mogelijk is om exact te voorspellen hoe een vrouw in bed is. Het zou het leven in ieder geval een stukje makkelijker maken, nietwaar?
Het stralende middelpunt van deze ietwat druilerige vrijdag.