Foto: Getty

Slecht nieuws: vrouwen verkiezen dit boven sex

Sex

Tijd voor rigoureuze maatregelen, mannen.

Het is niet altijd makkelijk om haar een orgasme te bezorgen, bij vrouwen ligt dat nu eenmaal een stuk ingewikkelder dan bij mannen. Soms is jullie hele avontuurtje bovendien al voorbij voordat je er erg in hebt – vroegtijdige ejaculatie is niet voor niets een ding – en ben je simpelweg niet aan haar hoogtepunt toegekomen.

Solo vs. duo

Kan gebeuren. Ze zal je daar echt niet per direct door afschrijven. Recent onderzoek door Superdrug Online Doctor onder 1.000 vrouwen wijst echter uit dat maar liefst 1 op de 4 liever masturbeert dan sex heeft. En dat is niet leuk om te horen (lezen). Maar vind je dit al zorgwekkend nieuws? Wait for it: een schokkende 56 procent heeft ook nog eens betere orgasmes tijdens een solosessie dan wanneer jij haar een handje helpt. Een schrale troost is wel dat 14 procent van alle vrouwen tijdens haar sexueel getinte me time alsnog aan haar partner dacht. Ben je er toch nog een beetje bij. Maar juich nog niet te vroeg, want 12 procent dacht aan een vreemde en 6 zelfs aan een vriend.
Om dit artikel niet al te deprimerend af te sluiten, hebben we ook nog een grappig wetenschappelijk feitje: 25 procent van beide geslachten masturbeerde ooit buitenshuis. Lekker boeiend? Wel als het op werk gebeurt of bij vrienden thuis, wat beide in 15 procent van de solosessies het geval was.

 


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
'Ik ben een rondborstige seksbom. Ik doe geen haute couture of modeshows. Je zal mij echt niet op de Fashionweek tegenkomen.'
Het kost je ruim €1.500.000, maar dan heb je ook wat – 2.000 diamanten om precies te zijn.
Dankzij deze tips ben jij straks heer en meester in de slaapkamer.
Handjes in de lucht als dit ook jouw ultieme girl next door is.
Doutzen + Lingerie = Sunnery James is een grote mazzelaar, kunnen we je vertellen.
Bekende en minder bekende naakte vrouwen om van te houden.