Nieuw: fitnesstracker voor je penis

Sex

Meet voortaan in real-time je stootsnelheid.

Hoe ver kunnen we gaan om techniek in onze levens te implementeren? Deze week onthulde een Brits bedrijf het nieuwste fluitfoefje, de i.Con Smart Condom. Dit kekke apparaat draag je als een normaal condoom, alleen zal deze na gebruik niet direct in de prullenbak eindigen.

i-con-smart-condom-1280

De i.Con is namelijk in staat om je sexprestaties te meten, terwijl je nog bezig bent. Als een heuse racecoureur kun je tijdens een “heat” statistieken krijgen over je sessie. Zo check je bijvoorbeeld de duur, stootsnelheid, het aantal herhalingen, hoeveelheid standjes, penisomtrek, en zelfs de hoeveelheid verbrande calorieën.

Het leuke aan fitnesstrackers is dat ze prestaties meetbaar maken. Waardoor je keer op keer jezelf (en de ander) kunt overtreffen. Zo maak je van een alledaags vluggertje ineens een heus persoonlijk record. 

Het klinkt als een grap, maar we kunnen je verzekeren dat de i.Con er echt gaat komen. Een kleine kanttekening is wel dat het geen daadwerkelijk condoom is, maar een ring die je om je sergeant-majoor kunt dragen. Het apparaat connect met Bluetooth aan een smartphone, waardoor je sexstatistieken meteen met vrienden kunt delen, mocht je dat willen.

En blijkbaar willen meer mensen dat dan je denkt. Zo zijn er inmiddels 100.000 pre-orders voor deze hitsige FitBit. Het apparaat komt eind dit jaar op de markt, voor een zacht prijsje van €60. 

Til je solosessies naar een hoger niveau met deze tips.
Vrouwen vinden dit vaak belangrijk, jij vast wat minder. Knoop deze resultaten toch in je oren, zodat je een flater voorkomt.
Als zij geen vlees aanraakt in de keuken, zou je sperma dan ook niet op het menu mogen staan?
De Californische Rachel Barnes Horowitz of Rocky Barnes houdt van zand tussen haar tenen en zout in d'r haar.