Nieuw: fitnesstracker voor je penis

Sex

Meet voortaan in real-time je stootsnelheid.

Hoe ver kunnen we gaan om techniek in onze levens te implementeren? Deze week onthulde een Brits bedrijf het nieuwste fluitfoefje, de i.Con Smart Condom. Dit kekke apparaat draag je als een normaal condoom, alleen zal deze na gebruik niet direct in de prullenbak eindigen.

i-con-smart-condom-1280

De i.Con is namelijk in staat om je sexprestaties te meten, terwijl je nog bezig bent. Als een heuse racecoureur kun je tijdens een “heat” statistieken krijgen over je sessie. Zo check je bijvoorbeeld de duur, stootsnelheid, het aantal herhalingen, hoeveelheid standjes, penisomtrek, en zelfs de hoeveelheid verbrande calorieën.

Het leuke aan fitnesstrackers is dat ze prestaties meetbaar maken. Waardoor je keer op keer jezelf (en de ander) kunt overtreffen. Zo maak je van een alledaags vluggertje ineens een heus persoonlijk record. 

Het klinkt als een grap, maar we kunnen je verzekeren dat de i.Con er echt gaat komen. Een kleine kanttekening is wel dat het geen daadwerkelijk condoom is, maar een ring die je om je sergeant-majoor kunt dragen. Het apparaat connect met Bluetooth aan een smartphone, waardoor je sexstatistieken meteen met vrienden kunt delen, mocht je dat willen.

En blijkbaar willen meer mensen dat dan je denkt. Zo zijn er inmiddels 100.000 pre-orders voor deze hitsige FitBit. Het apparaat komt eind dit jaar op de markt, voor een zacht prijsje van €60. 

Je weet wat ze zeggen… Maar is het ook waar?
De twee grootste pluspunten van Sofie zitten hoger dan je denkt; het zijn haar felgroene kijkers.
Het is een raadsel. Soms komt een vrouw verlegen over, maar blijkt ze vervolgens een beest in bed te zijn. En soms ontmoet je een schijnbaar ontembare tijger, maar blijk jij al het werk te moeten doen. Om dit raadsel te ontcijferen, vroegen wij ons af of het mogelijk is om exact te voorspellen hoe een vrouw in bed is. Het zou het leven in ieder geval een stukje makkelijker maken, nietwaar?
Het stralende middelpunt van deze ietwat druilerige vrijdag.
We vertellen je wat je (per ongeluk) verkeerd doet en ook wat je dan wél moet doen.