Kies je wapen

Sex

Welk condoom past bij jou?

 

 

 De beste modellen uit het gigantische condoomaanbod op de markt: 

  

 

Durex Avanti

Door de toepassing van nieuw materiaal – polyurethaan – is dit nieuwe condoom van Durex een stuk dunner dan gebruikelijk is. Resultaat: meer gevoel. Polyurethaan is een stuk minder rekbaar dan latex. Daarom is de omtrek groter. Ook geschikt voor mensen met latexallergie.
Verpakt per: 2 en 5
Omtrek: 128 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 180 mm

        

Durex Performa

Dit condoom is aan de binnenkant behandeld met benzocaïne, een licht verdovend middel. De penis raakt licht verdoofd waardoor het eenvoudiger wordt je orgasme uit te stellen.
Verpakt per: 12
Omtrek: 104 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 180 mm

Hot Rubber Black

Dit condoom is zwart. Hot Rubber condooms zijn er ook in andere kleuren. Dat is niet de reden om het merk hier te vermelden. Dit wel: alle winst die gemaakt wordt op Hot Rubber condooms komt ten goede aan de bestrijding van AIDS.
Verpakt per: 3 en 10
Omtrek: 104 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 180 mm

Concep Fun

Concep Fun condooms behoren tot de weinige condooms op de markt die én pretverhogende noppen hebben én toch aan de keurings- en veiligheidseisen voldoen.
Verpakt per: 1, 12 en 36
Omtrek: 108 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 190 mm

Trojan Magnum

Alleen geschikt voor de echt grote jongens. Dit condoom is in omtrek bijna een centimeter groter dan reguliere condooms.
Verpakt per: 12
Omtrek: 112 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 190 mm

Herinner je de blind dates van 'vroeger'? Toen je nog echt helemaal niets over je date wist voordat je haar voor het eerst ontmoette. Je moest in het echt ontdekken of zij de moeite waard was om je tijd (en geld) aan te besteden. Tegenwoordig, ver voordat je elkaar voor het eerst in het echt ontmoet, heeft zij jouw leven al helemaal binnenste buiten getrokken via Google. ''Daarom is het van groot belang dat jij ervoor zorgt dat je online minstens zo goed voor de dag komt, als in het echte leven,'' zegt Julia Spira, online dating expert en eigenaar van CyberDatingExpert.com.
En dat wil ze graag even aan ons laten zien. 
Vrouwen die tijdens sex een orgasme faken, doen dat vooral zodat jij je goed voelt, of om hun eigen opwinding een boost te geven, stelt onderzoek van de Temple University. Of ze zijn gewoon moe. Hieronder enkele van haar redenen om te faken.
Gebroken arm? Ook gewonde mannen kunnen gewoon aan hun trekken komen.
Het is 06.00 uur in de ochtend en je paal staat opnieuw boven water. Dit fenomeen, beter bekend als de ODOL, is zo veelvoorkomend dat dokters er een medische naam aan hebben gegeven: nocturnal penile tumescence. Oftewel: de ochtenderectie.
Blijkbaar zit de slagingskans van je relatie in je DNA.