Kies je wapen

Sex

Welk condoom past bij jou?

 

 

 De beste modellen uit het gigantische condoomaanbod op de markt: 

  

 

Durex Avanti

Door de toepassing van nieuw materiaal – polyurethaan – is dit nieuwe condoom van Durex een stuk dunner dan gebruikelijk is. Resultaat: meer gevoel. Polyurethaan is een stuk minder rekbaar dan latex. Daarom is de omtrek groter. Ook geschikt voor mensen met latexallergie.
Verpakt per: 2 en 5
Omtrek: 128 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 180 mm

        

Durex Performa

Dit condoom is aan de binnenkant behandeld met benzocaïne, een licht verdovend middel. De penis raakt licht verdoofd waardoor het eenvoudiger wordt je orgasme uit te stellen.
Verpakt per: 12
Omtrek: 104 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 180 mm

Hot Rubber Black

Dit condoom is zwart. Hot Rubber condooms zijn er ook in andere kleuren. Dat is niet de reden om het merk hier te vermelden. Dit wel: alle winst die gemaakt wordt op Hot Rubber condooms komt ten goede aan de bestrijding van AIDS.
Verpakt per: 3 en 10
Omtrek: 104 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 180 mm

Concep Fun

Concep Fun condooms behoren tot de weinige condooms op de markt die én pretverhogende noppen hebben én toch aan de keurings- en veiligheidseisen voldoen.
Verpakt per: 1, 12 en 36
Omtrek: 108 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 190 mm

Trojan Magnum

Alleen geschikt voor de echt grote jongens. Dit condoom is in omtrek bijna een centimeter groter dan reguliere condooms.
Verpakt per: 12
Omtrek: 112 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 190 mm

Veel porno kijken kan er bij sommige mannen voor zorgen dat ze minder opgewonden raken door échte sex. Herken je dit?
Het probleem: je komt dronken thuis en je hebt niets van je laten horen. Om haar te vertellen dat je dit gewoonweg bent vergeten, is misschien wel te eerlijk. Met deze tip voorkom je een ruzie.
Af en toe een beetje dagdromen kan je helpen om je concentratie te verbeteren, blijkt uit nieuw onderzoek van de Cornell University. Wij helpen je graag een handje.
Een romantische tripje kan jullie dichter bij elkaar brengen. Maar strooi vooral geen rozenblaadjes over het bed. Volg deze stappen om alles uit je sexvakantie te halen.
Je ziet haar, je wilt haar. En wel nu. Maar haar ogenblikkelijk meeslepen naar je hol levert je strafvervolging op. Wij weten hoe je deze kleinigheid omzeilt.
Een bloedpompend, spermaboostend, libido verrijkende milkshake, bedacht door voedingswetenschapper Bridget Benelam.