Kies je wapen

Sex

Welk condoom past bij jou?

 

 

 De beste modellen uit het gigantische condoomaanbod op de markt: 

  

 

Durex Avanti

Door de toepassing van nieuw materiaal – polyurethaan – is dit nieuwe condoom van Durex een stuk dunner dan gebruikelijk is. Resultaat: meer gevoel. Polyurethaan is een stuk minder rekbaar dan latex. Daarom is de omtrek groter. Ook geschikt voor mensen met latexallergie.
Verpakt per: 2 en 5
Omtrek: 128 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 180 mm

        

Durex Performa

Dit condoom is aan de binnenkant behandeld met benzocaïne, een licht verdovend middel. De penis raakt licht verdoofd waardoor het eenvoudiger wordt je orgasme uit te stellen.
Verpakt per: 12
Omtrek: 104 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 180 mm

Hot Rubber Black

Dit condoom is zwart. Hot Rubber condooms zijn er ook in andere kleuren. Dat is niet de reden om het merk hier te vermelden. Dit wel: alle winst die gemaakt wordt op Hot Rubber condooms komt ten goede aan de bestrijding van AIDS.
Verpakt per: 3 en 10
Omtrek: 104 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 180 mm

Concep Fun

Concep Fun condooms behoren tot de weinige condooms op de markt die én pretverhogende noppen hebben én toch aan de keurings- en veiligheidseisen voldoen.
Verpakt per: 1, 12 en 36
Omtrek: 108 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 190 mm

Trojan Magnum

Alleen geschikt voor de echt grote jongens. Dit condoom is in omtrek bijna een centimeter groter dan reguliere condooms.
Verpakt per: 12
Omtrek: 112 mm
Zaaddodend middel: nee
Lengte: 190 mm

Vakantie is flirten. En uit een flirt kan een fijne one-night stand ontstaan. Of een relatie! Men's Health sluist je met deze successtrategieën door alle eerste keren. Van het oog-contact tot de lekkerste eerste sex tot, juist, jullie eerste ruzie...
De boezemvriendin van Kate Upton. Hallo!
Het weekend is in zicht, maar wat vallen de laatste loodjes toch altijd weer zwaar. Deze Instagram-dames zullen je leed iets verzachten.
Met dit stappenplan krijg je haar zeker tussen de lakens. Loop alle stappen af, en beheers haar staat van opwinding.  
Check of ze een blijvertje is.
Elke vrouw heeft haar unieke hotspots, dus wat bij de ene vrouw werkt, doet voor de ander soms maar weinig. Ondanks deze kennis is er één ding wat eigenlijk álle vrouwen haten: je vingers gebruiken alsof je op het laatste beetje wisselgeld haalt uit een pot met muntjes.