Je penis breken (ja, dat kan) gebeurt het vaakst tijdens deze standjes

Sex

Daar gaat je favoriete move.

Je penis breken. Het klinkt als een nachtmerrie, maar volgens onderzoek (gepubliceerd in de International Journal of Impotence Research) wél iets waar je rekening mee moet houden – vooral bij bepaalde standjes.

Onderzoekers bestudeerden 90 patiënten tussen 18 en 66 jaar die in het verleden hun penis hebben gebroken. Hieruit kwam naar voren dat 77 procent van dit leed tijdens de daad was voorgevallen. Er zijn zelfs meerdere standjes waarbij het risico extra hoog is. Doggy style was in 41 procent van de gevallen de boosdoener, gevolgd door missionaris en girl on top. De ernst van de verwondingen verschilde weinig tussen doggy en missionaris, maar was aanzienlijk serieuzer wanneer de vrouw bovenop zat.

Een penis breekt wanneer je er te veel druk op uitoefent wanneer deze in stijve toestand is. “In de penis zitten sponsachtige buisjes die gevuld raken met bloed en daardoor hard worden,” zegt uroloog Tobias Köhler. Deze buisjes buigen niet meer wanneer ze hard worden, waardoor ze kunnen 'breken'. Volgens de onderzoekers hoor je soms zelfs een krakend geluid. Je penis zal hierna – naast extreem zeer doen – opzwellen. Het bloed kan bovendien nergens heen. In veel gevallen is een bezoek aan de eerste hulp daarom ernstig aan te raden.

 

>> Wat er gebeurt wanneer je je penis breekt > 

 

De reden dat cowgirl zo gevaarlijk is, heeft te maken met het feit dat zij controle heeft over de hoek en de snelheid van de penetratie. Op het moment dat de penis er per ongeluk uitfloept en ze met haar volledige lichaamsgewicht op je penis drukt (terwijl deze nog onder een rare hoek staat), kan het erg vervelend aflopen. Bij doggy style is het risico hoog omdat je haar van achteren penetreert en daar vaak krachtige stoten bij komen kijken. Als je penis uit haar glijdt en je stoot tegen haar billen of schaambeen aan, dan is dat erg gevaarlijk voor de veiligheid van je vleessoldaat.

De beste manier om het risico te verkleinen, is door voortaan een ander standje te doen. Maar omdat het natuurlijk erg jammer zou zijn om bovenstaande standjes uit je sexuele repertoire te schrappen, willen we je slechts het volgende advies meegeven: WEES VOORZICHTIG!

Begin het weekend alvast goed met deze mooie dame
Bijvoorbeeld: je weet wat je moet doen op de momenten dat 't nodig is. 
Ze is bepaald niet vies van trainen, zoals je kunt zien. 
“Eigenlijk zou ik vooral helikoptertje willen spelen”
'Ik ben een rondborstige seksbom. Ik doe geen haute couture of modeshows. Je zal mij echt niet op de Fashionweek tegenkomen.'
Het kost je ruim €1.500.000, maar dan heb je ook wat – 2.000 diamanten om precies te zijn.