Je hebt maar één vraag nodig om te weten of ze een wildebras in bed is

Sex

Durf jij 'm te stellen?

'Hoe laat ga jij naar bed?'

Vrouwen die niet met de kippen op stok gaan zijn mogelijk ongeremder in bed dan vroege vogels, suggereert een onderzoek in Personality and Individual Differences. Onderzoekers kwamen erachter dat vrouwen die graag laat opblijven en ‘s ochtends uitslapen meer openstaan voor casual sex dan vrouwen die elke avond vroeg onder de wol kruipen.

Mocht je daarom op zoek zijn naar een relatie, of juist een korte fling, dan is dit een mooie manier om te filteren. Wil natuurlijk niet zeggen dat er geen uitzonderingen op de regel zijn, maar vragen kan altijd, toch? 

"Vrouwen die op zoek zijn naar one night stands doen dat doorgaans ’s avonds, aangezien op dat tijdstip de meeste sociale actie is," is volgens onderzoeksauteur Konrad Jankowski, de meest voor de hand liggende verklaring. Daarnaast zijn mannen van nature meer avondmensen; dus de late dames hebben een grotere poel om in te vissen.


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Voor iedereen die er dolgraag aan wil zitten, maar niet weet hoe.
Je bent heus niet gedoemd tot een bijnaam als ‘Koning Eénstoot’.
Het enige dat nodig is om jouw gedachtes op standje ‘sex’ te krijgen zijn twee watermeloenen op de fruitafdeling van de Albert Heijn. Voor vrouwen ligt dit iets ingewikkelder.