Hebben andere mannen langer sex dan jij?

Sex

Hoe lang duurt een gemiddelde sexpartij nou echt?

Deze vraag houdt ons mannen al een poosje bezig: hoe lang houdt de gemiddelde man het vol tussen de lakens?

Als we de popcultuur mogen geloven, is het normaal om urenlange marathonsex te hebben. Olivia Wilde zei recentelijk bijvoorbeeld dat zij en haar partner Jason Sudeikis sex hebben als Keniaans marathonlopers. Kanye West wist de openbaarmaking van een sextape tegen te houden. Overigens trok niet de wilde sexpartij, maar de lengte van de tape de aandacht van de media. De tapes zouden respectievelijk 20 en 40 minuten duren. The Cut schreef daarnaast in 2015 dat uit een enquete bleek dat mensen gemiddeld 30 minuten sex hebben. Dertig minuten. Penetratie.

Nou, lieve kijkbuiskinderen en Olivia Wilde, die mensen uit de enquête logen. Lovehoney, een Britse sexspeeltjesfabrikant, vroeg 4.400 mensen hoe lang de sex gemiddeld duurde. Ze ontdekten dat een gemiddelde sexpartij zo´n 19 minuten duurt, en daarvan was ruim 10 minuten voorspel. Zo´n 23 procent van de mensen gaf overigens wel aan dat de sex te kort was, maar slechts 15 procent van de vrouwen gaf aan dat ze hoopten dat de sex langer zou duren. 52 procent van de ondervraagden zei dat 19 minuten precies lang genoeg was.

Knoop die maar in je oren. Urenlange sex is (meestal) gewoon een fabeltje. 

Mannen, lees dit en schaam je kapot.
Roodharigen hebben geen ziel? Daar zie je gelukkig niets van.
Kom uit die sleur! Laura Berman, auteur van The Passion Prescription, legt uit hoe je klassieke standjes op een creatieve manier nieuw leven in kunt blazen.
Viel het ietwat tegen? Wacht nog even een paar dagen af