Heb jij vaak genoeg sex?

Sex

Drie keer in de week kan weleens te veel zijn.

Je hoeft niet elke dag sex te hebben om gelukkig te zijn – zij ook niet. Koppels die meer dan eens per week sex hebben zijn niet gelukkiger dan stellen die eens per week de stoute schoenen aantrekken, stelt nieuw Canadees onderzoek. In het onderzoek bleek dat de deelnemers die een keer per week sex hebben over het algemeen een groter geluksgevoel ervaren – en tevredener zijn met hun partner – dan degenen die minder vaak rollebollen. Maar, partners die vaker dan eens per week de liefde bedrijven, ervaren geen groter geluksgevoel.

Daarbij lijkt een keer per week het gemiddelde voor stellen die een vaste relatie hebben, zegt onderzoeksauteur Amy Muise. Dus is het mogelijk dat mensen zich het best voelen wanneer ze denken dat ze aan die eis voldoen, legt ze uit. “Mensen kunnen ook het gevoel hebben dat een keer per week voldoende is om die intieme connectie met hun partner te onderhouden”, zegt Muise. Nou moeten we eerlijk zijn en zeggen dat er geen wetenschappelijke onderbouwing aan dit onderzoek ten grondslag ligt, want de deelnemers gaven simpelweg aan hoe tevreden ze waren.

Kortom: Hoewel je misschien wel meer sex wilt, is vaker dan een keer per week niet de manier om gelukkiger te worden met je leven of je partner. "Het is over het algemeen niet noodzakelijk dat koppels zo vaak mogelijk sex hebben”, zegt ze. Dus als het lastig wordt om jullie drukke schema’s aan elkaar aan te passen, hoef je niet te denken dat jullie relatie gedoemd is om te mislukken.

 

 

Begin het weekend alvast goed met deze mooie dame
Bijvoorbeeld: je weet wat je moet doen op de momenten dat 't nodig is. 
Ze is bepaald niet vies van trainen, zoals je kunt zien. 
“Eigenlijk zou ik vooral helikoptertje willen spelen”
'Ik ben een rondborstige seksbom. Ik doe geen haute couture of modeshows. Je zal mij echt niet op de Fashionweek tegenkomen.'
Het kost je ruim €1.500.000, maar dan heb je ook wat – 2.000 diamanten om precies te zijn.