Groot? Krom? Klein? Dit is het perfecte standje

Sex

Groter is niet altijd beter. Tenminste, niet voor ieder standje.

Het goede nieuws is dat welke penismaat je ook hebt, je altijd het maximale uit een potje seks kunt halen. Bekijk de onderstaande sexposities, die perfect afgestemd zijn op verschillende soorten penissen.  Of je penis nou bovengemiddeld groot of klein is, ook voor jou is er een standje dat voor maximaal genot zorgt.

Gemiddeld
De meeste sexstandjes zijn voor jou gemaakt. Sex expert Emily Morse van SexWithEmily.com raadt de Crouching Dragon aan. Hoe je deze uitvoert? Sla haar armen om jouw schouders en haar benen om je middel voordat je in een squatpositie zakt. Zo wordt je lichaam een soort van menselijke stoel voor haar. Druk haar lichaam dicht tegen je aan als je stoot.

Mr. Big
Besteed 10 tot 15 minuten aan het voorspel om ervoor te zorgen dat haar vaginale spieren zich ontspannen en verwijden. Gebruik hierbij glijmiddel. Laat haar vervolgens boven je hangen, in een push-uppositie. Zo kan zij bepalen hoe diep jij kunt gaan. ‘’Het helpt ook als jij je knieën buigt, zo kan zij daar tegenaan leunen ter ondersteuning van haar rug,’’ zegt Morse.

< 15 centimer
Ga van achteren bij haar naar binnen, zegt Debby Herbenick, sex onderzoeker aan de Indiana Universty. Even voor de duidelijkheid, we hebben het hier niet over anale sex. Door van achteren bij haar naar binnen te gaan zorg je voor diepere penetratie. Laat haar op haar buik liggen, met haar gezicht en schouders op een kussen. Til haar billen op, en zorg dat zij haar benen tegen elkaar aan duwt. Hoe strakker haar benen tegen elkaar aan zitten, hoe strakker het voor jou voelt. Tip: gebruik geen glijmiddel, dit kan bij jou zorgen voor dat ‘ie er sneller uitglipt.

Zo krom als een banaan
Als die van jou licht gebogen is, "ga dan naast het matras staan als zij daar op ligt,’’ zegt Morse. ‘’Duw haar van haar ene zij naar haar andere zij. Zij kan je schouders als ondersteuning gebruiken en zoek naar de beste positie voor haar, dit hangt af van de kant waar je penis heen buigt.’’

Voor iedereen die er dolgraag aan wil zitten, maar niet weet hoe.
Je bent heus niet gedoemd tot een bijnaam als ‘Koning Eénstoot’.
Het enige dat nodig is om jouw gedachtes op standje ‘sex’ te krijgen zijn twee watermeloenen op de fruitafdeling van de Albert Heijn. Voor vrouwen ligt dit iets ingewikkelder.