Elke dag sex deze week? Zo ga je te werk

Sex

Als er íets is wat mannen (en vrouwen) willen, is het meer sex. Vaak komt sex met de tijd toch lager op het  prioriteitenlijstje te staan, ver onder werk, slapen, de kids verzorgen en soms – toegegeven – voetbal.

En natuurlijk is al het bovenstaande belangrijk, maar sex ook! Van bil gaan staat gelijk aan het verbranden van calorieën,  een verminderde kans op prostaatkanker en de afgifte van endorfine (goed voor je humeur, en het helpt je ontspannen). Misschien is het belangrijkste nog wel dat het de kwaliteit van de relatie ten goede komt, wat uiteindelijk alleen maar zorgt voor – je raadt het al – meer sex.

Probeer deze sexagenda een week lang, en je zal merken dat het je fantasie voor die week daarop ook zal aanwakkeren. En die week daarop… en die week daarop…

Je weet wat ze zeggen… Maar is het ook waar?
De twee grootste pluspunten van Sofie zitten hoger dan je denkt; het zijn haar felgroene kijkers.
Het is een raadsel. Soms komt een vrouw verlegen over, maar blijkt ze vervolgens een beest in bed te zijn. En soms ontmoet je een schijnbaar ontembare tijger, maar blijk jij al het werk te moeten doen. Om dit raadsel te ontcijferen, vroegen wij ons af of het mogelijk is om exact te voorspellen hoe een vrouw in bed is. Het zou het leven in ieder geval een stukje makkelijker maken, nietwaar?
Het stralende middelpunt van deze ietwat druilerige vrijdag.
We vertellen je wat je (per ongeluk) verkeerd doet en ook wat je dan wél moet doen.