Een bizar kijkje in ’s werelds meest exclusieve sexclub

Sex

Kost een vermogen, maar zou een soort paradijs moeten zijn.

Heb je toevallig nog 75.000 dollar (69744 euro) in je sokkenla liggen? Mooi. Dan kun je die gebruiken om te investeren in een abonnement voor de meest exclusieve sexclub ter wereld: Snctm in Los Angeles. Twaalfduizend euro is overigens ook genoeg voor een jaar-abo, maar dan krijg je geen toffe privileges, zoals toegang tot privéruimtes, advies van sexexperts en toegang tot een zogenaamde ‘bloed eed’ (want dat wil je, uiteraard). Volgens Damon Lawner, eigenaar van de club, hebben ‘nog maar’ elf mannen en vrouwen het bloedritueel volbracht.

En waar de rijken zijn, zijn vaak ook de beroemdheden. Lawner vertelt tegen Daily Mail dat z’n klantenbestand gesierd wordt door een aantal Grammy-winnende artiesten. Bezoekers zeggen dat ze beroemdheden zoals Gwyneth Paltrow en Bill Maher hebben zien rondlopen op de feesten. Wie neemt het ze kwalijk: op de feesten kun je genieten van Japanse bondage demonstraties, vuurspuwers en live sex-acts te zien. Een feest zonder vuurspuwers en bondage is geen feest, zeggen we maar.

Vind je 12.000 of 75.000 dollar iets te veel van het goede? Dan kun je er ook voor kiezen om eenmalig een feest te bezoeken. De mannen leggen 1850 dollar neer als ze alleen komen, 1500 dollar als ze een vrouw meenemen. Vrouwen mogen gratis naar binnen, mits ze van tevoren een foto opsturen waar het volledige lichaam op te zien is. Mannen dragen tuxedo’s tijdens de feesten, vrouwen een avondjurk of alleen lingerie.

Lawner, een 45-jarige gescheiden vader, zegt dat hij en z’n twintig medewerkers geen sex hebben tijdens de feesten – al vinden ze het wel leuk om af en toe toe te kijken. Mocht je zelf ook een kleine glimp op willen vangen van hoe het er binnen aan toe gaat? Klik dan hier! (Zorg er wel voor dat je baas (of vriendin (of juist wel)) niet over je schouder mee gluurt, want tieten.  

Van Dawson’s Crack tot Edward Penishands tot Saturday Night Beaver. Wow. 
Wie is heldhaftig genoeg voor #1?!
Wat, geen Margot Robbie? Wie dan wel?!
Laat dit artikel maar even heel subtiel open staan op je laptop
Jij hebt je vast ook wel eens afgevraagd of ze het naar haar zin had daar beneden..