Foto: Getty

Dit willen vrouwen dat je doet in de slaapkamer

Sex

Spoiler: kinky sex wint terrein

Variatie is de sleutel tot sexueel succes, zo blijkt uit verscheidene onderzoeken. Met elke zondagochtend een vluggertje voor het ontbijt of altijd maar datzelfde missionarisstandje kom je er niet. Het goede nieuws is dat ook zij in is voor wat spannenders. Datingwebsite OkCupid ondervroeg 400.000 van haar leden en kwam tot de conclusie dat het er van maar liefst 62% van de vrouwen best wat ruiger aan toe mag gaan tussen de lakens.

Pijn = spannend
Een groeiende voorliefde voor kinky sex hebben we niet alleen te danken aan de immense populariteit van Fifty Shades, er is ook een wetenschappelijke verklaring voor. Bijten, krabben en spanken verhoogt namelijk je bloeddruk en hartslag, als reactie op de pijn. Tijdens de sex interpreteren sommige mensen dat als sexuele spanning.

Maar goed, over naar het écht belangrijke nieuws. Uit de poll kwam ook naar voren wat vrouwen nu precies willen dat je met ze doet. Ze blijkt het dus enorm opwindend te vinden als je aan haar haren trekt (62%) of simpelweg de touwtjes in handen neemt (60%). Je mag haar ook gerust bijten, met denigrerende termen strooien (houd het wel een beetje netjes, oké?) of vastbinden. 

Is het alweer 10 jaar geleden? 
Zoek niet verder, wij hebben haar gevoeligste plekje gevonden.
Als er íets is wat mannen (en vrouwen) willen, is het meer sex. Vaak komt sex met de tijd toch lager op het  prioriteitenlijstje te staan, ver onder werk, slapen, de kids verzorgen en soms – toegegeven – voetbal.
Friends with benefits, maar dan zónder problemen
Hier lees je wat voor de meeste twintigers de reden was om een scheve schaats te rijden. 
Een dame vertelt wat er écht met jullie foto's gebeurt.