Dit is blijkbaar de sleutel tot een succesvolle relatie

Sex

Haha, geinig. 

Zijn jij en je duifje voorbestemd? Mocht je hetzelfde gevoel voor humor delen, dan is die kans vrij groot, ontdekte de Britse datingcoach James Preece.

Volgens Preece is eenzelfde gevoel voor humor de belangrijkste eigenschap voor een stel om te kunnen overleven op de lange termijn. “Wanneer dit het geval is, kun je namelijk vaak de humor van een situatie wel in zien en valt het leven wat minder zwaar. Argumenten kunnen daardoor wat gemakkelijker opgelost worden,” zegt hij tegen de Daily Mail.

> Hoe vaak zou je sex moeten hebben per week? >>

Dat lukt je niet zomaar met alle soorten humor. Preece benadrukt namelijk dat jij en je liefje moeten beschikken over ‘affiliërende humor’, zoals de coach het beschrijft. “Dit soort humor maakt je gelukkiger, meer tevreden en brengt mensen samen. Dit komt omdat deze humor vooral gebaseerd is op gedeelde verhalen en anekdotes,” zegt hij. “Wanneer je samen kunt lachen om de dingen die je hebt meegemaakt, versterkt je band en word je sterker als stel.”

Toegegeven: er ligt geen harde, feitelijke wetenschap ten grondslag aan de bevindingen van Preece. Dat gezegd hebbende: er is geen perfecte formule om je relatie goed te houden, al kan het zeker geen kwaad om af en toe eens samen te lachen

> Deze drie dingen doen alle gelukkige stellen >>

Van Dawson’s Crack tot Edward Penishands tot Saturday Night Beaver. Wow. 
Wie is heldhaftig genoeg voor #1?!
Wat, geen Margot Robbie? Wie dan wel?!
Laat dit artikel maar even heel subtiel open staan op je laptop
Jij hebt je vast ook wel eens afgevraagd of ze het naar haar zin had daar beneden..